12 Jun 2011

Projek pertama berjaya..


Assalamulaikum..
Aku seronok sbb dapat handle satu projek yang boleh dikatakan besar jugaklah..
walaupun tak dpt sambutan dari staff kolej,...yang penting, kesudian Ketua Esekutif (CEO) kolej aku hadir dan juga semua penghuni asrama..


- orang kuat majlis -


Majlis doa selamat dan solat hajat ini untuk kemasukan aku dan rakan-rakan ke asrama baru..maklumlah bangunan baru...mestilah kene ada bacaan-bacaan ayat quran supaya dijauhkan dari gangguan yang tidak diingini, insyaallah..solat hajat pulak..sbg penenang semasa menghadapi exam semester dikolej.

Alhmdulilah, walaupun pada mulanya banyak kesukaran...tetapi Allah balas kesukaran itu dengan kemanisan...akhirnya CEO aku nak sponsor juga jika ada sebarang majlis yang akan diadakan di asrama aku nanti...

Pada mulanya..dia tak layan pun proposal yang aku hantar kat dia tentang majlis nie...mungkin dia tengok kesungguhan warden aku usaha dapatkan sponsor kot...tapi dia cadangkan adakan tazkirah tiap-tiap bulan..so aku dan ajk kene la mikir hari ape nak buat tazkirah nie dan nak panggil siapa untuk memberi tazkirah.


kawan-kawan non muslim yang turut join sama..

Apapun yang penting majlis ini berjalan ngan jayanya dan makan yang dihidangkan pun telah mendapat pujian CEO..walaupun simple tapi sedap tu yang paling bermakna...:)


tak sabar menanti saat nak makan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails