Catatan

Tunjukkan catatan dari 2013
Imej
[ Membilang Hari ]

Assalammualaikum...
hari nie dah masuk 4 bulan aku menjadi penganggur...
nampaknya rezeki belum ada lagikan...
kenelah bersabar skit...
minggu lepas ada g interview dekat satu tempat nie..
harap2 minggu depan jawapannya positiflah..amin..
( x sabar sebenarnya nak mulakan keje setelah lama tinggalkannya )



Renungan tgh malam

Assalammualaikum sahabat2...
moga sentiasa ceria dan gembira hendaknya..insyallah

Tgh malam nie ada sorang BFF ku yg menghantarkan bingkisan supaya kita leh fikir2 kan tentang kehidupan kita yg lepas dan masa akan datang..dari artikel ustaz zahazan dalam majalah al ustaz.. 

dia kata mungkin kita belum bertemu dengan landasan perjalanan hidup kita sbb kita sendiri x membenarkan landasan tu terbentang depan kitakita mencari2 sesuatu yg terbaik utk diri kita,tapi kita x pernah bg yg terbaik utk diri sendiri..kita mencari kesempurnaan org lain utk menutupi ketidaksempurnaan kita

so..fikir2kanlah..selamat malam :)

:: Rindu bertamu di Kg Baru.. ::

Imej
Assalamualaikum kawan-kawanku,
semoga semuanya sihat dan dibawah lindunganNya..Amin..
Tetiba tetengah malam nie aku rindukan bebudak bilik asrama.. dengan keletah masing-masing yg bermcm-mcm perangai.. dengan jiwangnya mengalahkan org bercintan.. dengan yg gila bola sepaknya mengalahkan org lelaki.. dengan melalaknya tak tentu masa mcm2 ada..pilih sajalah..
Kutitipkan secebis kenangan terindah bersama kalian di blog ini.. semoga satu masa kiranya kalian terjumpa blog ini.. kalian pasti kenang kembali kisah kita bersama.. love u all..muahh..:)

kenangan di Penang (Bukit Bendera)

depan asrama (Kg Baru)

Farewall November 2012

- Happy Birthday Mak -

Imej
Hari ini adalah hari lahir ibuku yang ke-63tahun.. Selamat Ulang tahun mak.. Semoga panjang umur dan di murahkan rezeki  serta  bahagia bersama kami dan abah.. kami sayang mak..muahhh!!


Siapa yang over disini... mak atau aku?..hu3 apepun ..piece no war :)
Dan
Tidak lupa juga Selamat Hari Wanita  untuk semua yang bernama wanita.. Sesungguhnya wanita adalah insan yang teristimewa  dan hebat :)...cayookk!!