28 November 2011

aktiviti sepanjang tahun 2011..


       Kenangan terindah semasa mengikuti Kem JKM (Jabatan Kebajikan Masyarakat) dekat Kem PLKN Haliza Sepang pada awal tahun 2011...tak leh lupa aku gagal buat monkey ape ntah tu ..yg gayut mcm monyet tu...abis basah kuyup aku dibuatnya..tp paling best aku dpt buat flying fox 2 kali...seronok sgt2...takut2 berani nak buat terjunan tu..rase macam nak tercabut nyawa..hu3... Kalau ada kwn2 blog yg join masa tu msg la eiza yer..:)...miss u all tau



       Seterusnya aktiviti bersama adik-adik dibangku sekolah..kamilah yg jadi akak2 fasilitator..org sibuk bg ceramah..kita org sempat lagi bergambar sakan kat belakang..he3...rindu dekat adik2 kat Sek Men di Raub Pahang....aku lak jadi Ajk makanan..setiap time makan je..aku kene bergegas panjat tangga g kantin sek dia org..pastikan semua makanan cukup n tersedia dgn baiknya...Siap dapat pujian lagi dari ketua Pusna..sbb aku betul2 komited ngan keje aku..alhamdulilah..dah tanggjawab dan amanahkan..terima kasih ketua :)


02 Julai 2011

Kenangan terindah...


terover make over..haha


tak tahu bila leh bergambar mcm nie lagi..
farewell yg nie yg last



12 Jun 2011

Projek pertama berjaya..


Assalamulaikum..
Aku seronok sbb dapat handle satu projek yang boleh dikatakan besar jugaklah..
walaupun tak dpt sambutan dari staff kolej,...yang penting, kesudian Ketua Esekutif (CEO) kolej aku hadir dan juga semua penghuni asrama..


- orang kuat majlis -


Majlis doa selamat dan solat hajat ini untuk kemasukan aku dan rakan-rakan ke asrama baru..maklumlah bangunan baru...mestilah kene ada bacaan-bacaan ayat quran supaya dijauhkan dari gangguan yang tidak diingini, insyaallah..solat hajat pulak..sbg penenang semasa menghadapi exam semester dikolej.

Alhmdulilah, walaupun pada mulanya banyak kesukaran...tetapi Allah balas kesukaran itu dengan kemanisan...akhirnya CEO aku nak sponsor juga jika ada sebarang majlis yang akan diadakan di asrama aku nanti...

Pada mulanya..dia tak layan pun proposal yang aku hantar kat dia tentang majlis nie...mungkin dia tengok kesungguhan warden aku usaha dapatkan sponsor kot...tapi dia cadangkan adakan tazkirah tiap-tiap bulan..so aku dan ajk kene la mikir hari ape nak buat tazkirah nie dan nak panggil siapa untuk memberi tazkirah.


kawan-kawan non muslim yang turut join sama..

Apapun yang penting majlis ini berjalan ngan jayanya dan makan yang dihidangkan pun telah mendapat pujian CEO..walaupun simple tapi sedap tu yang paling bermakna...:)


tak sabar menanti saat nak makan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails