28 November 2011

aktiviti sepanjang tahun 2011..


       Kenangan terindah semasa mengikuti Kem JKM (Jabatan Kebajikan Masyarakat) dekat Kem PLKN Haliza Sepang pada awal tahun 2011...tak leh lupa aku gagal buat monkey ape ntah tu ..yg gayut mcm monyet tu...abis basah kuyup aku dibuatnya..tp paling best aku dpt buat flying fox 2 kali...seronok sgt2...takut2 berani nak buat terjunan tu..rase macam nak tercabut nyawa..hu3... Kalau ada kwn2 blog yg join masa tu msg la eiza yer..:)...miss u all tau



       Seterusnya aktiviti bersama adik-adik dibangku sekolah..kamilah yg jadi akak2 fasilitator..org sibuk bg ceramah..kita org sempat lagi bergambar sakan kat belakang..he3...rindu dekat adik2 kat Sek Men di Raub Pahang....aku lak jadi Ajk makanan..setiap time makan je..aku kene bergegas panjat tangga g kantin sek dia org..pastikan semua makanan cukup n tersedia dgn baiknya...Siap dapat pujian lagi dari ketua Pusna..sbb aku betul2 komited ngan keje aku..alhamdulilah..dah tanggjawab dan amanahkan..terima kasih ketua :)


6 ulasan:

dkama berkata...

2012 dah plan lum?


PEACE...

eiza in the house.. berkata...

=>dkama
lama aku tak gaduh ngan kokan..ko ape citer?...insyaallah...nak kejar pointer lak...:)

bofoyengfeng berkata...

wah wah....aktipnye..

baby boo berkata...

wahh teringin nak naik flying fox... mest best kan?

zedmagel berkata...

Salam Eiza,

masih dlm kursus atau dah keja skrang ni? Lama tul tak berblog..

eiza in the house.. berkata...

zedmagel:- salam bro..masih kursus lagi..insyallah dah nak abis dah nie..doakan kejayaan eiza yer...kejayaan eiza utk semua :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails