Catatan

Tunjukkan catatan dari November, 2011

aktiviti sepanjang tahun 2011..

Imej
Kenangan terindah semasa mengikuti Kem JKM (Jabatan Kebajikan Masyarakat) dekat Kem PLKN Haliza Sepang pada awal tahun 2011...tak leh lupa aku gagal buat monkey ape ntah tu ..yg gayut mcm monyet tu...abis basah kuyup aku dibuatnya..tp paling best aku dpt buat flying fox 2 kali...seronok sgt2...takut2 berani nak buat terjunan tu..rase macam nak tercabut nyawa..hu3... Kalau ada kwn2 blog yg join masa tu msg la eiza yer..:)...miss u all tau


       Seterusnya aktiviti bersama adik-adik dibangku sekolah..kamilah yg jadi akak2 fasilitator..org sibuk bg ceramah..kita org sempat lagi bergambar sakan kat belakang..he3...rindu dekat adik2 kat Sek Men di Raub Pahang....aku lak jadi Ajk makanan..setiap time makan je..aku kene bergegas panjat tangga g kantin sek dia org..pastikan semua makanan cukup n tersedia dgn baiknya...Siap dapat pujian lagi dari ketua Pusna..sbb aku betul2 komited ngan keje aku..alhamdulilah..dah tanggjawab dan amanahkan..terima kasih ketua :)