13 Februari 2010

ho..ho..balik kg..

Hai kawan-kawan..ni aku bersiaran langsung dari lebuhraya utara selatan..huyeah, aku balik kg..teruja sgt..dan x sbr2 nak tgk mak ayah yg x sehat kt kg..especially mak..dia x sehat..doakan perjalanan ku selamat ye kawan2..selamat tahun baru cina buat semua dan selamat brcuti pjg..adios.

10 ulasan:

meo berkata...

take care

mamai berkata...

balik kg oh balik kg...jlan baik-baik

eiza in the house.. berkata...

meo n mamai
** thanks n sesungguhnya balik kg amat srnk sekali..

dkama berkata...

uishh orang kampung terima lagi ke ko?? PEACE..

tengku_fir21 berkata...

selaamt pulang ke kampung

mantan berkata...

Drive with care!. Selamat Pergi dan balik

KUNTONG berkata...

balik..kg ? tak nampak muka pun...(ngempeng aja kot ?)

azmiyusof berkata...

selamat kembali ke kl..

caluk@cencaluk berkata...

dah balik bandar ke belum nie

ZooL Hilmi berkata...

Assalammualaikum... terima kasih kunjugi blog zool...
dah lama jugak rasanya zool tak open blog ni... sejak sibuk ni...
mmm... sekarang zool dah start update blog zool.. kunjugi blog utama zool.. kat situ semua cerita terbaru pada blog2 zool akan di link..terus..
ni web blog zool...zool-hilmi.blogspot.com...
terima kasih atas komen yang lepas kat entry blog zool...mmm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails