mood balik kg..

Salam kawan2 semua..ape khabar org kg..lama sudah dah tak bersua..harap semua ceria2 belaka..

Tinggal beberapa hari lg aku akan bercuti raya cina..semua budak2 serumah dalam mood balik kg..asal bangun tido je semua ngadu mimpi kg..yg ada tu,dah siap shopping kat pasar mlm..belikn org trsyg brg cenderahati..mcm2 kerenah adik2 aku nie..walau apepn aku hadapinya dgn happy, tak mo gaduh2 dan masam2 muka..
selamat tahun baru cina dan bercuti utk teman2 sekuliah ku, jgn syok sgt masa cuti tu,lepas cuti ada exam..igt A & P nak kene hapal sokmo..ok lah nak wat nota peta minda nie..out dululah..da..

Ulasan

dkama berkata…
di minda pun ada peta... GPS ker??
mamai berkata…
dah nak cuti ker
vidadarisakura berkata…
selamat bercuti..
eiza...

sabtu ni ada jemputan kat area tpt hang laa...x balik ker?
Mak Su berkata…
salam ziarah, take care :)
eddie dewanaga berkata…
orang jauh nak balik BP..???
rindunya pada si dia.
caluk@cencaluk berkata…
elok2 balik kg he he

Catatan popular daripada blog ini

perut ku oh mataku..