Maulud Nabi dan Minggu Exam..

Salam dari BBS kepada kawan2 tak kira dimana berada...
hari nie hari cuti..tp esok aku ada aktiviti kat kolej pulak..
alahai malasnya nak pergi rasenya...esok kat kolej ada buat tayangan filem tasbih cinta..aku penah tgk gak skit citer dia kat youtube masa keje dulu..best gak la citer dia dlm masa yg sama aku ada kelas anatomy & fisiologi lak..mana satu nak pergi nie..

minggu depan jugak mesti aku sibuk uruskan bebudak nie nak masuk nasyid dan pertandingan azan..dah la minggu exam..leh lak kene prepare nie semua..mudah2n Allah izinkan aku melakukannya dengan baik nanti..amin.

minggu depannya lak aku dah mula praktikal kat Hospital..alamak takutnya..siapa ada tip2 nak ilang getaq n nervous nie..meh habaq skit..

oklah aku nak tubik nie..nak g jalan2 cr pasal kat pasar mlm BBS nie..daa..

Ulasan

[biru][pink] berkata…
semoga selamat semuanya..
all d best!
salam maulud Nabi..

=)
caluk@cencaluk berkata…
selamat berexam, nak hilang nervous yer, kau gi mintak mc he he
eiza in the house.. berkata…
biru pink
** meh kaceh adik :)

caluk @ cencaluk
** tak mau la..nanti aku kene stay kat wad lama..klu ko ada tak pe la..he he

Catatan popular daripada blog ini

perut ku oh mataku..