08 Mei 2010

Majlis Amal..




minggu lepas aku hadiri majlis yasinan,
dekat Naza World dekat area Subang kot..
besar betul kilang dia ekk...
pastu pemilik dia bumiputra lak tu..

Jarang2 rasenya syarikat besar nak buat mcm nie..
tp mmg aku tabik spring la dekat dia org..
sbb menganjurkan majlis cmnie..
tahniah..

Majlis nie pun dibuat sbb mengingati arwah pengasas Naza nie..
maafla aku lupa nama beliau Tan Sri siapa ntah..

Tp yg paling best..
dpt tgk kereta-kereta yg bwh naza tu..
byk..giler..
mcm2 jenis
peh..harga juta2...

bilalah aku lak nak merasanya...




4 ulasan:

dkama berkata...

kat area PJ la...

eiza in the house.. berkata...

dkama

**yep..best giler duk dlm tu..rase cm VVIP lak..:P

zedmagel berkata...

Salam Eiza,

Memang le tempatnya besar. Ingat awak tu ari beli sebuah. Boleh gek saya numpang.

eiza in the house.. berkata...

zedmagel
** igt nak beli jugak barang sekilo bro..tp dia kira berat tan..jd tak layak lah iza nak beli..satu tan tu bersamaan jutaan ringgit malaysia bro..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails