Hari pertama orientasi..

Hari nie,aku dan kwn2 kene buat medical check up kat spital tpt aku blaja tu..alhamdulilah, penyiksaan dah brakhir cuma utk tahu keputusan tu yg gerun..harapnya jwpnnya ok lah..dah 3 hari kat cni,x nak la balik gara2 kantoi medical check up tu..'yakin boleh,RAKAN TUA..'..huhu..segan pn ada,dah tua2 nak sambung study lagi.. kan dah kene pggl puan,eee..x sukanya..

Ulasan

F A R Y N berkata…
tak salah kalau blaja umo dah tua...
anggap je tu sume cabaran...
[biru][pink] berkata…
hehehe
rilek2
blaja sampai liang lahad.
hehhehe
nurmieliasyaza berkata…
tuo benor ke cik eiza ni??
znel berkata…
br 3 hr kitaorg dh kangen...!
T.u.Y.a berkata…
Caiyok2 iza..x kira la senior ke junior,yg pnting niat mulia tu kna dtruskan..good luck!
dkama berkata…
Harapan aku semoga ko tak enjek aku nanti... PEACE...
neezareef berkata…
uikk..bajo lg ya..congratz
zedmagel berkata…
Salam Eiza,

Selamat belajo dan selamat menempuh kehidupan baru. Adusss rindu le saya tak melihat dan mendengar celoteh Eiza.

Apa-apa pun salam sejahtera dan moga bahagia di dunia yang baru?
[S]itie [B]Um [B]Um berkata…
xsalah blaja mase tua

Catatan popular daripada blog ini

perut ku oh mataku..