Selamat Hari Wilayah..

Salam di pagi Ahad yang damai ini..apa plan kawan-kawan hari nie?..mesti byk perkara dan plan telah di aturkn ye x?..
Pertama2 kalinya aku nak ucapkn SELAMAT HARI WILAYAH..kpd semua warga Kl dan sewaktu dgnnya..terima kasih kerana sudi menerima kehadiranku dimuka bumi mu ini..moga aku pulang nanti dgn sebuah kejayaan dan harga diri yang tinggi..
wah besarnya harapan akukan..moga jd nyata hendaknya..insyallah..
Semalam aku g umah fmly angkat kat Cheras..adik angkat aku ajak g sungai congkak..seronok jgnla kata..wlpn cuma 3 org je yg g..dapat jugalah mereleasekn tension2 kat kepala aku nie..dan hari nie aku boleh brnafas dgn tenang berbanding selalu..datang ke umah family angkat tu..tambahkn ilmu dam mengutip ilmu brguna..

Ulasan

dkama berkata…
warga kl mana yang terima ko hah....PEACE..
T.u.Y.a berkata…
hahahaha..
Toya kama..
peace!!!!
eiza in the house.. berkata…
dkama..
** yelah ko..suka nyakat aku tau

tuya
** korang nie..saja arr nak kenekn aku..:-(
eddie dewanaga berkata…
lamanya gua tak online....

eiza dah dpt keja kat kl ye...?
keja apa eh..???
zedmagel berkata…
Salam pagi zaa...,

Adui sedapnya owang bercuti. lambat bangun le tu. Kami kat sini monday blues le..
zedmagel berkata…
Salam Eiza, Ada tag untuk anda di blog saya, sila singgah

Catatan popular daripada blog ini

perut ku oh mataku..