17 November 2008

jom tengok..




fuyoo...kete sapa nie??...kete aku la!!..baru tukar ngan kete kancil ijau aku tu ..kuikukui..korang cye ker?...

x der la ...nie aku mati idup semula pun, lum tentu aku abis byr mothly payment dia nie...nie masa aku tgh bosan2 kat kedai accessories kete tula, aku p jejalan kat tepi koridor tu..n nampak la kete nie cantik molek jek dok parking seblh kedai tu..aper lagi, dah tak der keje makanya aku pun take la pic kete nie...wupa2nya ayah aku dah tnya, kete tu owner kedai assseories nie punya kete..fuyooo, mengancm tu...tp tayar dia nipis sgt la...klu aku yg ganas nie yg bwk mau bengkok sport rem dia ..hehehe..

2 ulasan:

TuYa : berkata...

kalau aku agknye kan..nak dapat keta mcm tu mati x idup2 la nampaknye..x tau la dapat ke x..huhuhuhuhuhu..berangan je la..

eiza in the house.. berkata...

sama la..x per la..tu sbbnya..aku abadikan dlm blog nie...huhu..dpt tgk picnya pun jadi la..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails