weekend yang malang..:(






flat number kete aku pecah gara2 xcdnt ngan burung ayam2 masa nak ambik budak driving masa hari sbtu hari tu...mujur jerk la flat kete jerk...syukur alhamdulilah..

Dalam bulan 11 nie rmai sgt org sekeliling aku yg xcdnt..naik takut aku, tp bila dh pgg stereng..x insaf2 la pulak huhu...

tu no flat aku yg lama dah pecah, gara2 berlanggar ngan burung ayam2 yg kecik tu..bukan salah aku...burung tu yg kuar semak, tak tengok kiri kanan sapa suruh..haaa kan padan la muka kene lenyek ngan tayar kete aku yg kecik jerk nie...masa kene tu, aku agak tayar kete jerk yg lenyek, tak sngka ngan flat2 no yg patah..aduii..kopak duit aku..

perasan flat kete pecah, masa aku g kedai ina kat sebelah opis aku tu, baru la terperasan yg no flat aku kurang la satu nonya ..waaa, aku call ayah aku ..nasib dia lum balik lagi..dia msih kat akademi lagi layan borak ngan pakcik kantin la tu..huhu..
masa nak g sna ujan lebat..smpai ke parit raja la aku mencari kedai buat flat no..last2 jumpanya depan kuitho branch pt raja ..huhu...nasib tadi ayah aku dh belanja makan nasi goreng kg kegemaranku itu..hehe..kalau tak mungkin naik hijau dibuatnya..kuikuikui...so moralnya kat sni, klu jalan kat kg tu tak reti2 nak slow skit..kwang2...

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

perut ku oh mataku..