Kad raya ku untuk mu...

Kehadiran sebuah memori ini
kulayangkan kad peganti diri
agar persahabatan ini tetap diingati




Salam kawan..
semoga ceria dan happy sbb raya nak dekat dh nie..he3
so, oleh kerana lagi 5 hari lagi kita akan menyambut hari lebaran..
maka dgn gigihnya aku telah menyiapkan sekeping kad yg begitu xclusive dari aku utk kwn2 sekalian..

Pulau pandan jauh ketengah
Gunung Daik tinggi sekali
Kalau ada silap dan salah
Jgnlah simpan dlm hati

Marilah kita bermaafan
Semoga ikatan akan diberkati ilahi..amin

Di harapkan kengkawan sudi mengambilnya yer dan tampal di blog kengkwan sbg tnda ingatan dr eiza in the house..terima kasih :)


Ulasan

besi berkata…
selamat hari raya
eiza in the house.. berkata…
besi
** selamat hari raya besi..maaf pasal semlm..ada skit jiwa kco..silalah ambik yerk..jgn malu2 k..
mamai berkata…
selamat hari raya buat kamu semoga syawal membawa sinar kebahagian
eiza in the house.. berkata…
mamai
** terima kasih bro..moga bro dan family juga beroleh kebahagian dn kegembiraan hendaknya..:)
matakucing berkata…
raya?..selamat raya ye kak hehe maaf byk2
F A R Y N berkata…
selamat hari raya eiza....
kalau aku ke BP...
sila blanje aku beriani gam ok...
kih kih kih
azmi yusof berkata…
EIZA..SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATI..SELAMAT BALIK KAMPUNG..SELAMAT MAKAN KUIH MUIH..SELAMAT BERCUTI..
eiza in the house.. berkata…
matakucing
** ko tak raye ke..terkejut jerk ckp pasal raya..keh3

-kim salam kat bakal org umah n mak ayah ko ekk..nanti ahkak sesat kat sna leh la singgah umah ko :P..hehe

Faryn
** boleh2..aku banje ko byr ekk..keh3..opps..jgn marah faryn..aku alu2kan ko dtg sini..lawat aku kat sni..:)

Azmi Yusof
** iskh ko nie baper byk selamat la bro..tak nak ker ucap selamat kat pakcik selamat..kah3

-eiza pun cmtu jugak..meh singgah bp :)
eddie dewanaga berkata…
selamat beraya buat eiza/kojah dan famili... semoga terus ceria!

makan kena kawal time raya, nanti terus takleh panjat kerusi nak gantung langsir tahun depan...!!

hehehe...
eiza in the house.. berkata…
eddie dewanaga
** terima kasih bro..sungguh best nasihat ko itu,tp nak wat cmner..hr tu bebaik aku langsing jap.. leh naik lak minggu nie..abis segala ilmu diet nie..huhu

-Selamat hari raya bro..maaf andai eiza selalu buat lawak yg buatkan korang geram ngan eiza..:P
CaBaiKeRinG berkata…
eiza.. tima kasih banyak banyak untuk kad raya ni...

nak print gantung kat rumah la!

huhu

cabaikering
zedmagel berkata…
SALAM AIDILFITRI EIZA,


ASAP API KAYU BEREMBUN,
KELAPA TUA JADIKAN MINYAK,
JIKA TERDAPAT DOSAKU BERKURUN,
MOHON KEAMPUNAN BERBANYAK-BANYAK.

He he..macam tiada dosa saya pada Eiza...
eiza in the house.. berkata…
Cabai kering
** akak nak tmpal kat umah?..
klu boleh eiza alu2 kan..he3

Bro Zedmagel
** maaf sudah diberi..
hope nanti raya jgn lupa beri duit raya ekk..hehe

-mmg tak ada salah pun bro..
selamat hari raya :)

Catatan popular daripada blog ini

perut ku oh mataku..