29 September 2009

murah rezeki..alhamdulilah



alhamdulilah...
murah rezeki hari nie..
pemberian seorang client..
walaupun skit..
cukupla utk aku sorang..
jemput kawan2 merasa..:)




semlm pulak dpt la benda nie...
aku tak tau nak panggil dia coklat ke ape
sbb dlm dia inti kacang...
luar dia salut coklat putih..
pemberian dari opis mate..
sbb bf dia ada kilang coklat..sedap juga..:)

--------------------------------------------------------------------------------



selalunya tetiap tahun selama dah 3 tahun aku keje kat sini aku bwk kuih raya..
tahun nie ndak ada kuih yg ku bawa..sbb aku lupa kuih ndak ada drumah sudah..huhu
dah 2 hari dia org tak tnya..kira selamat lah..hehe
insyallah ada rezeki lebih aku belikan kamu kuih raya yerk..
walaupun waktu itu sudah raya haji..:)






ini adalah salah satu kuih kegilaan ku..
letak la bape byk balang pasti aku boleh menghabiskannya..
dan bila pndang kuih nie..aku igt kat seseorang..kami punya kegemaran yg sama :)



notahati: tahun nie juga first time dpt duit raya..sukanya tau..tp dh abis buat beli something yg berharga..:))

9 ulasan:

mamai berkata...

yang kuih salut coklat tu pakcik pun suka lagi banyak coklat lagi best

eiza in the house.. berkata...

mamai
** mmg bestkan..tp dia cepat cair bile kene panas..nak kene makan cecepat :)

zedmagel berkata...

Salam Eiza,

Sedapnya kuih2 free tu. Buah duku dari kebun sendiri ke?

eiza in the house.. berkata...

zedmagel
** salam bro...bukanla bro..ada client bg tadi..dia kata dia pun beli..dh bg ambik je la..:)

el berkata...

yg pembalut merah tu
gula2 udang...mmg sedap gilakkk
haa almond londong tu pun mmg feberet laki den...boleh habiskan mn2 umah yg ada sekut tu..kahhhhh
mmg ko murah rezeki..mentang2 lah kurus..kahhhhh (guwau jer eh eiza)

znel berkata...

fui...banyak plk entri hr ni...!semangat raya eh...hehe

IeYzA berkata...

almond london...rasanyer sumer org ske termasukla yang tgh tulis komen nie...huhuhu....

zedmagel berkata...

Eiza,

La lupa nak tanya lak, bill board yang ada tampal gambar awak kat blog lagi satu tu letaknya kat mana? Jalan Muar ke Jalan Kluang.

Mamat yang pasang gambar tu saya tak kenal, kalau tak saya tanya dia jek.

eiza in the house.. berkata...

el
** aku dah tak kurus la ell..naik balik dah nie..

bro lenz
** tetiba idea dtg cm ilham..hehe

ieyza
** a'aakan..sbb rasenya yg sdp..tp buatnya leceh skit..

zedmagel
** bro billboard tu letaknya kat kg eiza..hehehe

ada percye kah??:P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails