24 Disember 2009

Majlis utk aku..


Salam kengkawan..redupnya cuaca kat sini..pekene kopi panas ngan pisang goreng enak jugakkan..tapi rase kenyang pulak lagi..sbb tadi ada majlis perpisahan utk aku..sob3..sedeynya

Tadi bertempat di Landmark Hotel, bos incharge kat tpt aku keje dan colleagues aku semua belanja buatkan majlis perpisahan utk aku..sungguh terharunya aku pada korang..mesti aku tak dpt lupakan korang lepas nie..tak sangka, dah lama juga aku keje kat ctu sbg penjaga pintu..pahit manis, memula buat keje yg aku tak ada pengalaman langsung, pasti takkan dpt aku lupakan sampai keakhir hayat..



sedapnya kawan2 aku makan tu..

Akhir kata maafkan lah segala silap salah aku semasa keje dekat company nie..rasenya aku tak adalah nak buat dajal ke hapa kat cni..cuma yg paling aku teruk lakukan..main chat ngan buat blog je masa keje..harap bos maafkan aku ye..sbb gara-gara tak ada keje sgt..so aku menjebakkan diri aku ke dalam freindster, facebook dan juga tagged..maaf kan aku sekali lagi andai ada kes2 bil telepon melambong..sbb aku hanya guna apabila hpku abis kredit atau urgent kes je..terima kasih BTMH kerana kau sudi mengambil ku dan memberikan seribu kenangan yg abadi buat aku..sekian..Cis..mcm nak baca ucapan bila dpt anugerah lah pulak rasenya..huhu

Pastu tadi ada sorang pekerja dari client opis dia call aku, mmg hari2 dia akan buat call kat opis , cari bos audit aku..dia terkejut sbb aku dh nak berhenti..dia tanya tak best ke, keje ctu..aku jwp la, bukan tak best..tp aku dpt peluang lagi baik dari ini..dia pulak dah lama keje kat tpt client tu hampir 13 tahun..tahan betulkan..pastu tadi dia mintak no hp aku..sbb dia kata nak jumpa aku.. dia kata tak penah tgk orgnya mcm mana..alahai...klu ko nak banje makan laei den mmg suka jo..hehe

13 ulasan:

dina berkata...

za, tahniah untuk kerja baru... mesti terharu gila kau kan... lepas ni opis baru bleh blogging ke?

eiza in the house.. berkata...

dina
** terima kasih..dina aku tak g kerja dah tahun depan aku g stdy..ko bg la no ko kat aku..nanti senang2 kita jumpa ekk..:)

♥Reramakecik♥ berkata...

♥tahniah sis eiza..
(♥Auna)

lina berkata...

:(
kakak lina pun sedih tau bla kakak nak p kL:(
kakak angkt lina dah jauh dari lina
yg suke borak2 gile2 ngan lina:(

ieyza berkata...

kak...
dpt sambung blaja kat ner??
pas nie sure dah jauh kan...
susah la nak jumper...dekat pun payah nak jumpe...
nway...slamat berjaya

eiza in the house.. berkata...

Reramakecik a.k.a Auna ** thanks adik,Auna blaja pndai2 tau,xlah dah tua cm akak nk smbg2 stdy..
-persiapan sek, dah siap ke?

eiza in the house.. berkata...

Lina
** jgnla cedey2..nanti akak pn nangis..sob3

eiza in the house.. berkata...

Ieyza
** kat ibukota je..tulah,dkt pn kt jarang2 jmpakn..insyallah,ada rezeki kt jmpa lg ye..kenang daku dlm memori mu..
-thanks doakn akak,hope ieyza pn happy je brsama2 fmly.

meo~in~the~house berkata...

wah... taniah

J@J@ / Bini The Rock berkata...

ko nak bljar kat mana nok???
amek kos ape?

jgn KOSMETIK sudah la ye...

"moga Berjaya..."
**eh! kesian Pak Man..takde sekehteri lps nih...

heheheh!

eiza in the house.. berkata...

meo
** tq meo..

Jaja/bini the rock
** aku blaja plastik surgeri je..keh3..
- amboi sekehteri ek..ko ni bikin aku gelak trgolek la kak..ha3

caluk@cencaluk berkata...

eiza --> good luck tuk kerja baru kau, ade kerja kosong kat opis baru kau tak ha ha

eiza in the house.. berkata...

Caluk@cencaluk
** tq bro..tp aku x g keje lo,aku g brtapa cr ilmu pengasih..kalu nak joint meh arr..byk ksong nie..he3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails