lunch our today..



Tengah hari tadi..tak tau nak makan kat mana..aku ngan kak ina mybest prend, pi makan kat this tpt..kebetulan ada promosi lak tu..wah2, sungguh kebetulan gtu..bergegasla aku n kak ina g kesana...kat batu pahat nie ada dua tpt..satu kat summit parade, satu lagi kat nu ha, area carefour..dsbkan terujanya aku nak pi rasmikan Mcd yg baru kat area carefour tu, aku terus nuju kesana...jauh jgk dr opis..tp akukan sengal..bantai pi jerk la..hehe..nasib baik sempat balik sebelum kul 2 :) ..korang nak tau ape promosinya, klik jerk pic di atas tu.




masa dalam perjalan nak pi kat sna tu, aku terserempak dgn ini car...sudah kemik pintu dia..tp still boleh jalan lagi...iskh2, kesian sungguh..tp yg pelik, cmner ini driver leh comfortable dgn keadaaan yg cmtu..bahaya sungguh...masa aku dah smpai depan Mcd tu pun, terjadi satu perlanggaran..antara 3 kereta..kes sondol belakang, gara-gara traffic light tak hidup..seriau aku tau tak..sbb betul2 sebelah aku masa xcdnt tu jadi..nasibla umur ku pnjang lagi..amin..

Ulasan

besi berkata…
wah2 sedapnya dia....mkn mcd
eiza in the house.. berkata…
besi
- opss!..lupa la nak ajak besi..tak per, nanti balik besi singgah sana ekk..:)
ai berkata…
Eiza, kalau kau tengok tukun (kete) aku pon musti kau akan tertanya2 benda yg sama gak.."camne la kak ai ni leh bawak kete yg bersopak2 tu?" keh keh kehhhhhh..tp aku sayangggggggg sgt ngan tukun aku..
eiza in the house.. berkata…
kak ai
- yer ke kak??..tak mendatangkan kemudaratan tak pelah..hehehe
ab geldofg berkata…
tk kete aku...o ko kutuk aku ye...tak pa...siap ko
eiza in the house.. berkata…
ab geldofg
- la yer ker ab,awat tak habaq..kalu tak leh ajak race tadi..hehe
encikbmwhitam berkata…
salam...
hon tak bunyi plak...

keta tu ada sentimental value meh...
tak pon ada sejarah tersendiri...
tak pon... macam aku ni...
tak de modal nak repair...
biarpun dah dekat 3 tahun eksiden...
hmmm...

Catatan popular daripada blog ini

perut ku oh mataku..