18 Februari 2009

Pemanduan Berhemah

video

Tahukah kalian semua, pemanduan di India adalah yg berkhemah..klu tak cye leh tanya
ab geldofg :)
aku yang memandu lebih 5 tahun nie pun, takut nak cross jalan cmnie..tp, dia org nie selamba badak je...klu kat Msia nie mau ramai yang tempah wad kat spital...
malas nak ckp byk, korang nilai kan sendiri ok??...

4 ulasan:

Rashid berkata...

waduhh.. ngeri je tengok. Tapi mungkin diorang dah biasa kot. Kalau tak buat cam tu alamak dari pagi sampai malam le duk tunggu line clear...

Dato Paduka Masri berkata...

gile babi..... klu aku xhidup la mcm ni....

eliza berkata...

aku mcm x pecaya la....
x apa nanti aku tanya encik ab geldofg

hehehe

eiza in the house.. berkata...

Rashid
- betul tu cikgu...klu eiza, tak tau la bila leh lepas...mmg sungguh mengerikan

Dato Paduka Masri
- ye ke..lum cuba, lum tau..htr la mat rempit g sna , tgk lepas tak dia cross jalan tu..:)

eliza
- orait, g la tnya en,ab tu k..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails