Ulangtahunku

Malam semakin berlabuh, tapi mataku tidak mahu lelap..esok umurku merangkak lagi ker suku abad..aduuhh.. sudah jauh perjalanan hidupku.. tapi masih jauh ape yg ku kejar..tetiba telepon bimbitku berbunyi...




t
et..tet..sms masuk
ucapan hari lahir untukku dari:
kak, hepy bufday :)
from Yati Uthm
20.02.2009
12.01am

tet..tet..lagi sms masuk..
Selamat hari lahir za. Moga pjg umo dan dpt jodoh.
from Am Nilai
01.01am

tet..tet..sms seterusnya
Hepi bestday to u za...smoga pnjg umur, murah rezeki, di bhgiakanhndknya..smoga lpas2 ni, akan jd idup baru utk ko.
from Tuya Damansara
01.17am

kringg...kringg..tel bimbit ku berbunyi pula...
abg gemuk: happy besday za...
from Abg gemuk Subang
2.00am

tet..tet...pagi nie sms aku berbunyi..
Hai za...Happy Birthday...;)
from Kak Ina my opismate
09.00am




notahati: kepada sahabat sekalian terima kaseh kerana meraikan harijadiku wlpun sekadar sms dan panggilan ucap selamat..aku gembira mempunyai kwn seperti kalian..moga pershabatan kita kekal ke akhir hayat..amin yarabbal alamin..:)

Ulasan

besi berkata…
selamat hari lahir..eiza
semoga dipanjangkan umur serta dikuniakan kesihatan dan dimurahkan rezeki hendaknya...
-SRISUFI- berkata…
SALAM BDAY GURL\

epi bday k.sama tarikh ngan SAHABAT sri.semoga tertunai segala azam.Yang penting hidup kena gumbiraaaa...


=)
AiE bAhRi berkata…
selamat hari lahir...
semoga success selalu...
apei berkata…
Allah selamatk kamu, Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan rakan blog ku, Allah selamatkan kamu!
ab geldofg berkata…
smuga pjg umur mu....
eiza in the house.. berkata…
Besi
- alhmdulilah, diberi kesihatan dan kemurahan rezeki

Srisufi
- kirim salam kat kawan ekk..sbb tarikh dia sama ngan eiza...hehe
sedang belajar mengembirakan hati sendiri

Aie bahri
- syukur..harap2nya success2
selalu,begitu juga kamu k.

apei
- Moga Allah bahagiakan awak sekeluarga

ab geldofg
- kamu juga ab :)
Lina berkata…
salam........
kakak hp besday yang ke-**
semoga panjang umrrr.....
murah rezekiiiiiiiii.......
di sihtkan tubuh bdn.........
bahagia di smping family,org tersayang..........
di tabahkan pejalanan yg masih panjang.............
teruskan berjalan coz idp ni xde destinasi yg tetap.....berjalan dan terus berjalan.......
amin.....
eiza in the house.. berkata…
Lina
- salam, terima kaseh ina..sama2 la berdoa moga hidup kita diberkati, cyg awak :)
ai berkata…
ooo..bestday kau ke?? hihihi

Heppy Bestday ieza!! Semoga sentiasa diberkati Allah, Dimurahkan rezeki & happy selalu. Amin.

~along dah nk sama tinggi dah ngan aku le wei. musti le dia sampai. tarik je toto tu. :P
eiza in the house.. berkata…
kak ai
- ntah besday anak sapa ntah dah tua2 pun nak smbt gak ..hehe..me kaceh kak..

kak, tinggi ko baper..hehe..nasib la dpt balik toto tu..bukan murah kan toto..apelah..tak reti nak sebut ala2 tamil..:)
encikbmwhitam berkata…
Selamat Ulangtahun Kelahiran...
Selamat Menyambut Hari Tua jugak...
hehehe...
aku doakan semoga kamu berbahagia dan panjang umur...
isikan hidupmu dengan amalan² berguna untuk dunia & akhirat...

ikhlas dari,
encikbmwhitam & isteri
eiza in the house.. berkata…
encikbmwhitam
- terima kasih daun keladi..insyallah, mudah2n begitula hendaknya..tua yg sudah mari..muda yg berlalu pergi..huhu
eliza berkata…
selamat hari lahir iza
semoga dipanjangkan usia
semoga diberikan rahmat dan nikmat kehidupan yg sempurna
semoga diberikan kesihatan yg baik
dan pendek kata doakan semua yg terbaik utk iza

;)
chimera berkata…
Selamat hari lahir... semoga sihat-sihat selalu... panjang umur... murah rezeki... moga segala impian dpt dicapai... moga semakin berseri-seri... tahniah atas pertambahan usia... dan takziah sebab dah makin tua.. heheh
[biru][pink] berkata…
selamat hari lahir eiza;-)
wish u all the best di dunia & di akhirat...
aminnn....

Catatan popular daripada blog ini

perut ku oh mataku..