01 Disember 2008

gara-gara makan lambat

Garam untuk masalah perut cm aku..


Sabtu lepas aku makan lambat dan lepas jerk aku makan dgn ina dekat marrybown aku terus dpt effect sakit perut yg amat dasyat..mcm nak meletup rasenya perut aku... igt nak pinjam pc ina nak ubah blog aku yg tonggang langgang tu..rupanya aku tak dpt menahan rasa sakit perut yg amat sgt...pulak tu dekat tpt ina ader masalah lah pulak toilet dia..so aku ambik keputusan balik umah secepat yg mungkin...masa dlm perjalan yg hampir dekat 30 minit tu ..dh macam aper jerk perut aku..aku cuba2 ubah posisi supaya leh selesa...ermm smpai kat umah aper lagi ..tak nyempat2 masuk toilet..start aku masuk toilet dekat dua jam baru aku kuar...Ya Allah teruk tul sakit perut aku hr tu..smpai lepak aku dibuatnya..smpai aku tak leh nak tolong mak aku masak, sbb dia pose hari tu..aku dh lepak sgt..mujur mak aku ader lagi simpan garam ubat utk sakit perut tu... alhmdulilah mujarab... aku rest 30 minit lepas tu dah ok ..klu tidak
berumah la aku kat toilet tu entah smpai kul baper...kesian kat aku kan..tu la moralnya kat sni => makan kene ikut masa, sedap tak sedap lain cerita..yg ptg perut yg mmg dah ader sakit tu perlu di isi dulu...betulkan?.

1 ulasan:

jiwa kaco berkata...

tau tak pe..
nasib lum ada baby dlm nya..
kalu tak mesti di tendang tendang nya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails