@Ku N@k MoNiToR B@ru

N@k MoNiToR B@ru

nie la tpt bertapa aku kat opis, tp kan yg tak sonok nya, monitor aku tu tak canggih mcm nama syarikat aku, yg kata dah join big group kat asea tenggara nie...ermm..ckp jerk lebih tp action takdak pon...mencinya.. monitor lama tu dh makan byk space kat meja tu, dgn tel lagi, barang2 keperluan aku lagi adeii...susah aku nak buat keje ...tu dlm gambo tu bila aku buat keje menaip..siap kene sorok lagi draft tu bwh komputer..cian kan kat aku..korang rase ptt tak aku mintak tukar monitor baru..sapa sokong, angkat punggung..aku nak kira baper yg sokong aku...cian me kaceh..

Ulasan

jiejah berkata…
patut! patut!
akak sokong 300% , sgtlah ketinggal jaman itu monitor ..
ahahahaha jahat sungguh statement ini kan ??
ai berkata…
mak aiii..ni zaman batu punye ni! sama cam kt umah aku tu punye. kahhhhhhhh...tukar le wei..kudukut tol bos kau!

Catatan popular daripada blog ini

perut ku oh mataku..