06 Ogos 2009

kalut lagi ribut...




hai kengkawan...

cm nie la bila dah kalut malut..
lain di tnya lain dijwp...
lain yg disoal kuar lak ayat lain jwpnya..

hmm..
org terangkan benda lain
aku bg tau bnda lain..

hai kojah
nape lah ko kalut2
ribut2 nie....

mendung tak ada
hujan tak ada leh jd cm nie...


adios amigos- kojah-

13 ulasan:

KUNTONG berkata...

kenapa ni eiza...mesti remember somebody yang lama tak anta sms ke...berita ke....call ke.....kalau gitu le...mari gi ngeteh dgn kita orang (BP blogger kat asam pedas. just call abang zedmagel.

T.u.Y.a berkata...

wakakakaka..alkisah..

kojah : nape file ko send ni x leh buka?

Tuya : mana aku tau..ko guna word ape?

kojah : ape ekk..aku lupa..bisness ke ape

Tuya :astaga budak ni.bisness minatang ape laknye?word 2002 ke..2003 ke..

kojah : melenium la

Tuya : ha?apebenda ko ni za?
Tuya : apebenda yg melenium?aku tnya pc ko tu word tahun bile..

kojah : msword 2002

Tuya : ape la ko berangan ni za oiii ishhhh..merapu je la tah mana2

**tu le antara kejadian mengarut kojah ari ni..nasib bek kat YM..kalau dedepan mau aku simbah air kat muka ko kojah..tah sampai mana tah berangan..

zedmagel berkata...

Salam Eiza,

Apa yang kalut malut tu. Tak memasal je. Tak mendung dan ribut , awak tu yang kalut.

Apa ke bendanya kojah?

caluk@cencaluk berkata...

eiza cuba kau tarik nafas dlm2 lepas tu jgn lupa hembus balik, lepas tu (berapa banyak lepas tu daaa) meh dgr lagu jiwang kat blog aku ha ha

mamai berkata...

sah ngah angau nie hahahaha

eddie dewanaga berkata...

kurang fokus kerana merindui/teringat pada seseorang kot...

itu biasa la.

dkama berkata...

angau dah si kojah nih...

anaklaut berkata...

salam...eiza,

kenapa ni? kalut nape? :))

cikin berkata...

eiza.. awatnya kalut semacam ni..;) *ade masanyer mmg kiter kner kalut.. hoho..;P*

Rashid berkata...

salam eiza

haha!! dalam istilah tentera,diorang panggil 'gabra'.. gabra puyuh..

ciK LyndaWawa igUana berkata...

jgn kalut..
hadapi ia dengan tenang...

el berkata...

dtg bulan kot..kahhhh

eiza in the house.. berkata...

Pakcik Kuntong
ntahla pakcik..kalut n ribut dah nie..mybe jugak la pakcik..insyallah nanti eiza call yerk..

Tuya
alahai...
statements sungguh haru nie..

zedmagel
bgun tido langkah kaki kiri kot..tu yg mengarut jerk tu..huhu

caluk@cencaluk
nasib ko suh hembus..klu ko suh aku tahan..mati katak aku..

mamai
erkk...boleh ditelah ker...ape jantina ikan dia air...ape merepek nie..

eddie dewanaga
mungkinlah bro..merindu pd tak sudi..smpai bila2 pun tak sudi kot..huhu

dkama
syytt..ko jgn bg tau sesapa tau..

anak laut
kekalutan mula melanda..tp sudah reda dah..jom KFC..AL banje k...
hehe

cikin
x ada apenya..sokong cikin..
kdng2 kita perlu berkeadaaan begitu..kan..kan..=)

Cikgu Rashid
salam cikgu,

eee..nape nama dia tak best..letak la "gabra cinta" ke ape ....nie "gabra puyuh"..kelakar bunyinya tu..abis nanti puyuh nak pkai ape cikgu?..

cik lyndawawa iguana
nie aku tgh tarik napas..hembus..
hmm tenang dah ckit..=)

el
dah lepeh le..la nie aku dok ganti pose nie..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails