19 Ogos 2009

Ramadhan Al-Mubarak..




maafkan ku andai tutur bicaraku kasar..
maafkan ku andai menyingung perasaanmu..
aku hanyalah insan yg lemah..
tak penah lepas dari membuat silap..

Sempena Ramadhan yg bakal tiba..
ku susunkan jari ku memohon kemaafan..
agar dosa2 semlm ku terhapus..
moga dtgnya bulan ini..
penuh dgn keimanan dan ketaqwaan..
di dlm jiwa dan sanubari utk aku dan semua..





29 ulasan:

caluk@cencaluk berkata...

same goes here, selamat berposa, maaf kalau aku ade buat kau blues ha ha

Rashid berkata...

"andai dirimu jadi pari-pari aku ingin jadi .. sapa tu? alaa dalam citer indon tu. budak tu. lupa le.. hhehe

selamat menyambut ramadhan juga utk eiza. moga segalanya okeh!

Rashid berkata...

"andai dirimu jadi pari-pari aku ingin jadi .. sapa tu? alaa dalam citer indon tu. budak tu. lupa le.. hhehe

selamat menyambut ramadhan juga utk eiza. moga segalanya okeh!

Zaidon berkata...

Salam Ramadhan... :) selamat beramal.

dkama berkata...

ko nih buang tebuat ker???
aku pun mintak maap banyak2 kat ko... 0-0 ler kite yer... Takut pulak aku kalau tak sempat... PEACE...

eddie dewanaga berkata...

selamat ber Ramadhan buat eiza dan famili... semoga kita semua diberkati selalu.

mamai berkata...

sama-sama la kita bermaafan yer

T.u.Y.a berkata...

aku pun sama za..
tetiap ari dok gaduh ngan ko..
maaf bermaaf ye..

Abelitokjoro berkata...

SALAM MESRA...selamat berpuasa.. semuga di berkati allah selalu...selamat hari raya... he..he..he..

F A R Y N berkata...

selamat berpuasa..hohoh

azmi yusof berkata...

nanti g bazaar ramadhan jangan lupa pakai "mask"!..selamat berpuasa...

LiNda berkata...

salam eiza..

sungguh lembut bak sutera
bait-bait puisi kata
memohon maaf terlanjur kata
menghiasi peribadi di bulan puasa


memang indah dipandang mulia
mentari menyinggah ternampak jua
si gadis pari berterbangan rata
sesuai benar si eiza empunya...

anaklaut berkata...

salam..iza,

slmt menyambut ramadan al-mubarak...moga sentiasa dirahmati allah swt selalu.

KUNTONG berkata...

Saya pun sama-sama Eiza:

ku tanamkan serumpun buluh,
untuk di isi pulut bekalan;
ku hulurkan jari sepuluh,
ku mohon maaf segala kesalahan.

meo188 berkata...

yipie!!!!!!!!!!

lenz berkata...

i pn camtu la jgk ye...

anaklaut berkata...

salam..eiza,


tq singgah anklaut.

maiyah berkata...

salam.. selamt posa nanti makan ingat kat kita hehe

anaklaut berkata...

salam...baju raya dah tempat ke eiza..:)

rondo-ayu berkata...

Dek Eiza
: Akak ucapkan "Selamat berpuasa" kepada Dek Eiza. Semoga dek cepat dapat jodoh dan berumahtangga.NNti jemput akak ya. Eh..ituhari ada jumpa dengan BP blogger ya. Seronok tak. Akak ada baca komen dek Eiza dalam blog akak tau, dan akak pun ada jawab. Bacalah ya. Hanya dek Eiza sahaja yang sudi lawat blog akak. Tema kasih Eiza. Salam pada Batu Pahat Otai blogger ya. heh...ok tak mereka tu.

lenz berkata...

camner la 'akak' kat ats ni leh tau plk...dia htr mc gyver kot...

zedmagel berkata...

Salam Ramadhan Eiza,

He..he...Bro Rashid tu mengayat Eiza sempena Ramadhan ni. Dia nak jadi RADO le tu, mengushar si pari-pari.

Bro Lenz....Rondo ayu tu tahu sebab macam dia ada sama pada perjumpaan tu ari...he..he nak kena akwinkan juga si rondo tu, baru dia senyap.

eiza in the house.. berkata...

Untuk kengkawan semua
-terima kasih sudi menjadi kawan dlm blog aku insan biasa ini..dan terima kasih jua, selalu memberikan komen yg kadang2 lucu, membahagiakan dan memberi peringatan serta pengajaran..
terima kasih sekali lagi..

mana-mana yg tak elok tu kita buang..
dan mana2 yg baik kita jdkan pengajaran..

salam sayang dari-
eiza/kojah

zedmagel berkata...

Salam Eiza,

Agak terkejut membaca entry lama anda, Rupanya awak dah ada anak 5. Omong punya omong baru saya tahu, ingatkan bujang lagi..

upanya gitu..jek..

Aduss...lima, ingat bujang..

eiza in the house.. berkata...

Zedmagel
** bro..bro baca tgh2 ker?..cuba bro baca dr mula ayat tu..tu anak angkat eiza..lama dah tak jumpa dia org..dr yg kecik dlm hari.. eiza lost contct ngan dia org..tu citer sebenarnya bro..iza mmg single lagi..

Rozita berkata...

salam ziarah
& happy ramadhan

zedmagel berkata...

Salam Eiza,

Memang saya baca pun, saje le mengacah awak ni. tapi bila tengok tajuk tu yang macam tepanjat jek.

Ada nada emosi nampak? he...he....

eiza in the house.. berkata...

Rozita
**salam perkenalan kak zita..selamat berpuasa =)

Zedmagel
** bro nampak cm emosi ker bro?..
sori..sbb mmg tgh dlm emosi sakit nie..hope bro sihat dismping famili yer..=)

zedmagel berkata...

Salam Eiza,


Terima kasih atas ucapan awak..
tapi komen di Entry yang salah. Tak pe raya datang umah saya tunggu dengan ketupat / lepat...ha..ha.ha.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails