waktu mahgrib tutup lah pintu...


korang nampak tak ape yg aku nampak?..


kalu tak nampak..korang better g klinik check mata korang ok..huhu

salam kengkawan..hr nie aku bersiaran di cc area bt pahat jhr..

pic2 dia atas nie aku dpt dr email sorang teman baik aku..
aku tak surelah pic nie mmg benar2 terjadi atau macamana..
tp klu betol la..nauzubillah..mmg mengerikan..
aku pun takot nak balik mlm dah mcm nie..
so kengkwn..hati2 la yerk..klu kat umah maghrib2 tu g la solat..jgn la duk tgk tb lagi k..
nasihat ikhlas dr aku utk korang dan diri aku sendiri..
adios..andre2 yaribba..

Ulasan

T.u.Y.a berkata…
uikkk..
ade gak yang nak numpang nengok tb tu..
heheheh..confirm maghrib ni aku dok terbayang2..
eiza in the house.. berkata…
tuya
** ko jgn tenung lelama..ha jgn lupa tutup pintu okies..hehe
skyjuice berkata…
huhu.amat mengerikan.tp cm len mcm je gmbr tu.huhu
caluk@cencaluk berkata…
dia nak tumpang tgk sinchan he he. nampak mcm photoshop aje lah
KUNTONG berkata…
saya rasa gambar tu adalah gambar yang di edit. Saya pernah tengok gambar pontianak lalu dirumah orang menerusi dinding, macam yang kita tengok di tv.

Pagi tadi meninjau di kg separap dgn lalu di pt lintang 3 trus ke spg gaduh2.
a.k.u.p.e.n.t.o.i berkata…
tu pasal..maghrib org suh semayang...kan hantu tu ajar camne nak rukuk...hehehehehehe
eddie dewanaga berkata…
i don't think it's real...
dia punya shadow nampak weird sangat.
meo188 berkata…
masa sy kena tindih... sy nampak hantu tue kepul2 asap...

bukan mcm tue.
lumut berkata…
seram dowh aku tgk..dah lah aku bace entry ni kul 12 lebeh bukan waktu mesia..

meremang...
yoro okino berkata…
uishh
ngeri nyer..
seram sejuk dibuat nyer..huhu
mamai berkata…
real la gambar nie kalau betul mmg menyeramkan
anaklaut berkata…
salam..miss eiza,

apa khabr? sihat ke?

wah..pics yang sangat best tu..apa yang "dia" bisikkan pada budak tu ya..?
el berkata…
aku mmg tutup pintu time2 mghrib ni
dah lah anak2 aku msih kecil
tb lak mentua aku sllu tutupkan...
hehehehehe
ngku berkata…
salam,
jln2 dblog ni trjumpa pkck kuntog kt cni...criter pkck 2 mcm mnarik...tulis r kt blog pkck...
...kt c2 der name tmpt "gaduh2"...?
triple x malaya berkata…
betul ke hantu...cam pelik je..
mummysyafie berkata…
mmg betul, waktu maghrib pintu n tingkap kena tutup. selain dari benda² camni..penyakit pun boleh masuk time maghrib ni. nyamok aedes berkeliaran ooo time senja gini.
Ivy Metaga berkata…
mesti hantu tu cakap kat budak tu, jom tgk cerita yg best2 di tv3 hehehe
reen berkata…
tu bg pngajaran&pringatan tu...
len kali mghrb2 tutup pntu tngkp tv sgala....
"alooo dik,leh tumpang tngok?"...:)
eiza in the house.. berkata…
skyjuice
** tulahkan..mcm tak real jerk..

caluk@cencaluk
** pndailah ko..ko pun tgk shinchan ekk..

Pakcik Kuntong
** pakcik tak takut ker?..

yer ker nie..tp lokasi pakcik pegi tu bukan umah eiza..umah eiza kat area lain dlm kg tu..huhu

akupentoi
**haha..ada2 jerk ko nie..aku rase yer la tu ..dia bisik2 kat budak tu ajr bacaaan rukuk..=)

eddie dewanaga
** biasa la tu bro mesti dia org buat pertindihan picture tu..abis sapa lak yg ambik pic nie, klu betul ada hantu..mengarut bukan..

meo188
** ko tak baca doa tidur ekk..sebenarnya dia dtg dlm plbagai bentuk..ada kwn kat universiti dia dulupun selalu kene tindih..dia nampak tgn hantu tu menjalar peluk dia..ee..ngeri sgt.

lumut
** seram ke..ko jgn tenung lelama sbb ko tgk dah tgh2 mlm tu..baik ko tido..

yoro okino
** dah2 jgn ko tenung lama..nanti demam terkejut lak..


mamai
** bro tak pasti la real ke tak..tp yg ambik pic tu mmg berani giler..

anak laut
** salam..eiza sehat2 jerk.Al sehat ker?..

dia bisik suh solat..hehe

el
** betullah el..maghrib2 cmtu mmg kene tutop semua..selain dr elak hantu singgah dpt gak elak nyamuk masuk umah..

triple x malay
** tulah ketulenannya belum ada penjelasan la..tu aku tak sure..

ngku
** trima kaseh sudi singgah..owh kat kg eiza tu kat belah hujung kg ada satu kg tu nama dia simpang Gado-Gado..tp tak tau lah klu dah tukar nama mcm pakcik kuntong ckp tu..

mummyshafie
** sokong kata2 akak tu..lagi pun org tua dah pesan maghrib2 jgn gatai2 duk luar umah..karang kene sembunyi dek hantu..huhu

IvyMetaga
** Ivy ko berani ke tgk tb dgn hantu...klu aku cabut lari kot..huhu

reen
** sy setuju kak..

terima kasih lalu disini..rajin2 la jalan lagi kesini yer..=)

Catatan popular daripada blog ini

perut ku oh mataku..