mai-mai..pisang panas..jom menang iphone :)




salam kengkwan
selamat sore n kabare..=)

lawa tak iphone kat atas tu?..
klu la leh jd milik aku alangkah bahagianya...(perasan la tu)
korang semua suka tak?..
kalu suka meh la beramai2..
masuk contest anjuran exabytes nie..

tadi aku masuk kat blog tuya..
dia pun masuk contest tu juga..
so, ape salahnya aku ikut sertakan..
manalah tau tuah ayam..he3

kalau korang nak try2 cuba nasib nak menang..
jom isi borang kat sini
mana tau ade rezeki kan..
kalau x dapat pun x pe.
x kuor modal mana pun...

so, ape yg perlu korang buat ialah isikan form yang dia bg kat laman web exabytes tu..
letakkan aku sbg referer email u all masa isi form tu..
dekat bhgn bwh sekali..

mydream_iza@yahoo.com

lepas tu korang akan dpt fedback dari exabytes dekat email korang
then..
korang copy html coding dia
and
letakkan kat blog korang ok..

tadaaa...
ia akan menjadi seperti di blog aku belah kanan atas tu..okey..
ape tunggu lagi?..
meriahkan kemerdekaan tahun nie dgn hadiah yg tidak disangka2
selamat mencuba..

bak kata bidalan
"ekau menang..
den pun menang sekali" =)




Ulasan

T.u.Y.a berkata…
za..kalau ko menang..aku menang gak..
!@#$%^&*()!@#$%^& ( jampi )..
minta2 la kita menang..
ceshhh!!siap berjampi2 lagik aku..karut sungguh!!
caluk@cencaluk berkata…
tak dpt iphone, dapat ipun leh gak ha ha --> mau tuya sepak aku ha ha
meo188 berkata…
tgk rezeki... ;P
T.u.Y.a berkata…
caluk..memang bakal2 la nak kena sepak tu..lalalalalala!!!
eiza in the house.. berkata…
Tuya
** &*^%%$$..Fuh3..aku smbung jampi ko tu..huhu

caluk@cencaluk
** haha..dasyat la ayat ko caluk..tergoda i..hehe

meo188
** insyallah, mana tau tuah ayam =)

tuya
** ape lagi silakan..hehe
eiza in the house.. berkata…
nurmieliasyaza
** rase betullah kot..try tgk kat link cheq tu k..meh la joint..mana tau leh menang sama2 =)..tima kaceh.
Ivy Metaga berkata…
hehe..sy malas nak isi2 form huhu, tolong sy isikan bole eiza...=)
eiza in the house.. berkata…
ivymetaga
**klu boleh eiza buatkan utk semua ivy..
tp tak leh la..
alah senang jerk isi tu jerk skit jerk..mehla..mehla..lai2..tocay arr..=)..cyg Ivy..muah..he3
ZHARIF BADRUL berkata…
salam eiza =)
wah betul ke ni boleh menang?kalau dapat kotak je pun ok gak hehe
eiza in the house.. berkata…
Zharif Badrul
** hehe..kotak ekk?..ape2, meh2 isi form dulu..pastu klu menang nanti leh la eiza derma kotaknya..:P


terima kasih berkunjung kesini..=)
Suka Bebel berkata…
macamana nak tampal kat blog? aku dah try 7684 kali tapi tetap gagal.huhu

Catatan popular daripada blog ini

perut ku oh mataku..