19 Ogos 2009

Si@r@n Tertund@ D@ri Ger@i Pest@..


kenangan terindah..18.08.2009


Salam kengkawan..
atas permintaan ramai blogger2 tegar BP,
maka dgn ini di laporkan siaran tertunda yg bertempat
di Gerai Pesta semlm..


Perjumpaan yg telah di atur baik punya oleh
Bro Zedmagel
..

telah menghasilkan keberhasilan pendatang baru dlm kumpulan Otai BP..
tak lain dan tak bukan Eiza In The House..
(sila tepuk tgn reramai..kui3)


Pada mulanya agak kalut jugak nak join
Kumpulan
Otai BP nie..

al-maklumlah selama nie tak penah berjumpa..
dlm kalut2 tu..cuba mempositifkan diri utk berjumpa dgn dia org semua..
kedatanganku di alu2kan..(cewah..perasan)

alhamdulilah..mmg tidak disangka2..

semua kepala otai nie..
agak2 mereng cm aku jugak..
(sila abaikan ayat ini yer Otai2 semua).. haha


jadinya...seperti gambar di atas..
yg kecik dan junior mesti kene bulikan..
so tak kecualilah aku..

apepun dlm mereng2 tu..
kuar jugaklah perancangan utk mengumpulkan semua ahli2 blogger BP..
tp yg "berani mati saje" utk join this club..
(ada berani uols?..)


selain tu... aku cdgnkn..
nak suruh Bro Kuntong ajar Zapin..
utk senaman blogger dekat tasik Y..

(sapa setuju angkat ketiak..hehe)

dan yang paling best..
nak adakan majlis berbuka puasa bersama..
serta
sambutan hari raya utk tahun nie..
dimana?..
mungkin di rumah ketua kampung mampan..
(sila buat2 paham ok :))

so anda dijemput hadir dan rewang uols ye..

makanan party semlm ditaja oleh Bro AmirHamzah64..
terima kasih bro..klu leh, blanja la lagi..hehe
seronok..mmg seronok...
maghrib baru kita org mengundurkan diri..:)


itulah dia skit sebyk laporan yg telah ditapis dan di luluskan oleh
kabinet kojah in the blues..huhu
penat dah buat laporan..
hope uols semua puas hati okey..
salam adios..









17 ulasan:

rouslenz berkata...

best per...

eiza in the house.. berkata...

rouslenz
** tq bro =)..

amirhamzah64 berkata...

salam,

Eiza said:(yg kecik dan senior mesti kene bulikan).Bukan senior tapi junior.

Terima kasih datang. Ingat tak berani.

Sambal tumis sambal petai,
Masak lemak daun pegaga,
Dalam banyak-banyak otai,
Saya lah yang paling muda. huhuhu

eiza in the house.. berkata...

amirhamzah64
** bro thanks ye betulkan..
nie gara-gara pening2 lalat nie..salah perkataan..huhu

sesama..next time leh la join lagikan?..hehe (mcm berani)


owh..tp la nie sy lah yg muda sekali =)

J@J@ / Bini The Rock berkata...

ok...akak join!..
heheh...

ko tak kasi join akak ngadu dgn Ketua Kmpg Mampan itu...

muahahha!

eiza in the house.. berkata...

Jaja/Bini The Rock
** takot wooo..nanti kene report..haha

ciK LyndaWawa igUana berkata...

nak join jugak..tp saya bogger sarawakian....erm..

eiza in the house.. berkata...

cik lyndawawa iguana
** itu kene tnya jemaah ba..hehe

eddie dewanaga berkata...

bikin perjumpaan blogger rupanya...

gambar gathering mana, eiza?

eiza in the house.. berkata...

eddie dewanaga
** kita org tak ambik pic semlm bro..
kita org pkai pic katun jerk..
mcm dlm pic tu..=)

caluk@cencaluk berkata...

demam2 pun ada gathering yer he he

eiza in the house.. berkata...

caluk@cencaluk
** nak wat cmner..
bro2 semua, nak jumpa adik yg paling kecik la caluk..best jugak klu ajak ko semlmkan..bab makan mesti ko suka...hehe

caluk@cencaluk berkata...

eiza --> aku x kuat makan lah diet ha ha

KUNTONG berkata...

Eiza : Ini bro blogger Bp yg paling lama umurnya, barulah perasaan laporan yg di buat oleh Eiza.Mlm tdi kepala cinoning sikit.X dpt beri komen.

Ini pantun untuk sarapan Eiza:

Orang tua menari zapin,
zapin ditari di atas lantai;
Eiza ditugaskan untuk berkempen,
Moga-moga ramai ahli kelab Otai.

el berkata...

blogger BP tu ape

zedmagel berkata...

Salam Pose Eiza,

Agak lambat mengomen kerana tiada di BP selepas perjumpaan tu. Dah ni sibuk pose lak, Akan ada satu lagi perjumpaan lepas tarawih pertengah atau awal minggu pose ni.

Ajak blogger mana nak join.

BUAH MELAKA TIDAK BERTANGKAI,
BUAH BERANGAN DI UJONG DAUN,
ADIK IBARAT SI KUIH DANGAI,
JADI SEMANGAT RAKAN BERHIMPUN.

eiza in the house.. berkata...

PK
** nak berkempen ker?..
sy tak ada pengalaman nie..huhu


el
** blogger BP..bermaksud siapa2 yg ada blog tapi dtg dr daerah Batu Pahat..cmtulah bunyinya el =)

Zedmagel
** lepas terawikh ke?..
maybe za tak dpt ikut..
coz mlm..

sama-sama lah kita promote yerk..huhu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails