hasil tgnku..



Notahati: kredit pada Mohd Ariff sbb bg eiza download photoscape tu..tp nie tgh gegeh belajar lagi nie cm ner nak guna..ini la hasil tgn pertama dan cubaan pertama yg berjaya dihasilkan..sekian terima kaseh :)

Ulasan

SRISUFI berkata…
=)

merisik khabar my dear ni...
d a y a berkata…
daya pun guna ini jugak

kdg2 guna photoimpact
eiza in the house.. berkata…
Srisufi
* kabare sri..mana kamu menghilang tidak jenguk kemari ..windu banget sih..:)

daya
* oo..cmtu leh ajar akak cmner nak guna ekk..tadi tu, tekan2 jadi la pulak..cuma tak cun jerk
Rock_kapak berkata…
coklat jer ker... kopi2 takde?? hehehe
Ivy Metaga berkata…
nak belajar dan try juga lah sy nih, belom pernah lagi cuba2 man2 photoshop =)
eiza in the house.. berkata…
rock_kapak
* next n3 la..boley??..
eiza in the house.. berkata…
Ivy Metaga
* nie kat bwh link dia..tp cari photoscapenya utk dowld yerk..yg lain abaikan..sbb nie link dari saudara Mohd Ariff..link lain mcm tak leh pkai pulak..silalah cuba yer :)

https://good.net/dl/bvdr6w/SOFTWARE/
zedmagel berkata…
Salam Eiza,

Yek eleh....paling le tak cantiknya. Apa yang diajar oleh mat arip tu. Cuma jadi camtu je. Rasa paling malas nak tengok N3 ni..

Lain kali buat yang cantik lagi. Gi belajor dengan mat arip tu..GULEN..
mamai berkata…
aku tak boleh hasilkan hasil tangan sebab aku keras tangan
eddie dewanaga berkata…
selalu berlatih pasti akan cemerlang...!!
Mohd Ariff berkata…
salam eiza..

software ni bnyk menu @ effect yg tersembunyi. Kat menu FILTER tu bnyk gak efek dia.

Nnti ada masa sy buat sikit tutorial. Sy pun bukan pandai sgt.. main cuba2 je.

Link tu untuk public. Sy upload utk semua org.
a.k.u.p.e.n.t.o.i berkata…
pasni lu bleh bikib gempak pny header...
Zaidon berkata…
woh.. pandai anak Mak sorang ni :)
sis_nita berkata…
buat header guna ni, leh ke..? nak blajar gak laa..
~ eila'z ~ berkata…
wah... eiza dah pandai nanti jgn lupa ajar akak skali eh...

Catatan popular daripada blog ini

perut ku oh mataku..