18 Jun 2009

ape kehei nie..

hari nie aku rase down sgt...
selalu byk keje..hari nie tak ada keje sgt..
aku tunggu kengkwn YM aku..
satu pun tak online hampeh..

aku try dok jejalan dlm blog pulak
ada gak blog baru yg aku skodeng
tp..bila aku baca aku jd blur..
terus blur dan blur..

ape kehei aku nie...
batok dah tak teruk sgt
selsema pulak hingus nak kering dah..huhu

tp..
aku rase tak best jerk...
nape ko nie..kojah


entah la....:(

6 ulasan:

d a y a berkata...

ym ke?
xde pun kak eiza td...

yg air coke tu...
masak utk bg hilang gas

eiza in the house.. berkata...

daya
* tadi dc..sori akak tak pasan la..

ooo..kene masak ekk..klu letak dlm aisbokk sedap tu :)

dkama berkata...

tuh tandanya ko da patut berlaki ... hehehe

eddie dewanaga berkata...

eiza,
tak lama lagi ok la tu...!

eiza in the house.. berkata...

dkama
* la kesitu lak ko..sapa la yg sudi..sob3..

eddie dewanaga
* nie mesti nak kene layan brutal baru ok kot bro..

zedmagel berkata...

Eiza,

Tak ke blog saya ke..Lama awak tak comment ...rindu le..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails