aku geram..



nie akaun yg nak di adjust..
tp akaun nie, akaun baru..
dh mcm ape ntah..mau rabun makcik..




adeyy..
suka2 hang je nak tnda cm nie ehh..
ko igt aku paham ape yg ko nak..
aku hentam jerrk la labu..


nielah keje aku..menaip draft akaun..tp yg sakit hati, bila dpt owner draft yg tak reti draft lelok akaun dia yg nak aku taip..hangin tul..klu tulisan lawa tu takper..dah la mcm cacing kerawit..pastu sukahati dia nak tnda cm kat atas tu..nasib le aku dah mahir..klu mula2 keje dulu..mau aku terus resign mcm nie..adeyyyaii hampeh!!!

Ulasan

fiezabaiduri berkata…
layankan sajerr..hehe..
el berkata…
bab nombor2 ni mmg aku fail..kahhhh
eiza in the house.. berkata…
feizabaiduri
** tu arr..tgh layan la nie..

el
** za pun fail..hentam jerk la..
jiejah berkata…
biasa la , buat akaun ni mmg bikin kapla pusing 24/7 hahaha
eiza in the house.. berkata…
jeijah
** a'aa la kak.. lagi2 buat keje last minute..lagi mau pusing 360darjah..huhu
Hidemichi berkata…
mencabar jugek keje ko ni beb!
Bos aku pun mcm tu lah...tulisan kalau dia baca sendiri balik pun aku rasa tobat dia tak paham!
eiza in the house.. berkata…
Hidemichi
** kalu bos za lagi teruk ..sungguh teruk draft paper dia..nanti dia duk sbelah la, guard mana nak buat..nasib baik ..tp tak suka la..dia suka keje last minute...boley botak tau..sbb tension..huhu
eddie dewanaga berkata…
sabar eiza...

jgn mkn pulak kertas tu.
hehehe...
shi3la berkata…
huhhhh sib baik haku tak korjer cam ko..kalauu takk mau berguni-guni doser haku maki org lam sehari..huhuuu hanya org yg sabor cam ko jerk layak korjer tuhh...
Mak Su berkata…
waduhhh, makan hati.
eiza in the house.. berkata…
eddie dewanaga
** nasib baiklah ada benda lain yg leh iza kunyah bro..klu tak nasib jugak kertas tu..huhu

shi3la
** tula..nasib baikla adik akak nie penyabor..klu tak, za suh jerk dia org buat sendiri ...lalalala

Mak su
** hati ayam pun sodap ekk..hehehe
besi berkata…
eiza.........kerja elok2 tau jgn marah2
unlisted_one berkata…
akaun?hehe..masa form 4 dulu dah surrender..
nurmieliasyaza berkata…
soh arang yang tulis tu baca balik..mesti tak dapat nye...
Ma'am_Chelsea berkata…
Sama ngan 'el'..

Masuk tang nombor2 jek, pening dahhh!!
eiza in the house.. berkata…
besi
** ok, tq :)

unlisted_one
** samalah kita, tak sngka dh abis sekolah kene guna lagi..huhu

nurmieliasyaza
** tulakan..mmgnya..dia tulis 9 mcm 6, 6 mcm 9..mana nak balance akaun.
eiza in the house.. berkata…
Ma'am_Chelsea
** nak wat cmnerkan madam..layankan jerk la..hehehe
dkama berkata…
hehehe ayam mana lak yang terlepas n cakar2 kat draf ko tuh...
T.u.Y.a berkata…
aiyark!!!!!!!!walopun aku cikgu ngajo math,aku tetapppppppp benci tgk nombor2 yang banyak..
eiza in the house.. berkata…
dkama
** ayam hutan kot..terlepas kat opis aku nie..huhu

tuya
** tulah..hehe
Precious berkata…
Hish, tuh tulisan doktor tuh ...
eiza in the house.. berkata…
precious
** doctor sakit jiwa kot..hehe

Catatan popular daripada blog ini

perut ku oh mataku..