09 April 2009

Lu Kene Beb!!..

video


notahati: kepada sesapa yg rase2 nak beli katil dan tilam baru..dinasihatkan jgn melakukan aksi2 yg sma seperti di atas..dan membuat kedai perabot tu mcm umah sendiri pulak..dah jd mcm tu sapa yg malu..lu pikir la sendiri ..

18 ulasan:

A a D i I ? berkata...

uit, pegi kutip award yek! sori, td nama ko tercicir pulak.. =)

ciK LyndaWawa igUana berkata...

hahahaha...

sis_nita berkata...

muehehehehe! terlebehh sodahhh..

eiza in the house.. berkata...

Aadil
* sure ke nie, betul ker..ko tak tipukan...syahdunya...orait jap lagi aku g ambik..tq..muahaha

wawa
* kuikuikui..

sis_nita
akak lelok tau klu ajak anak2 g kedai perabot..especially kat bhgn katil n tilam..:)

eddie dewanaga berkata...

kadang2 tu bukannya diorang nak beli pun.. just suka2 dive atas tilam yg best... sesekali basah atas tilam, bukan tak biasa... huhuhu!!

eiza in the house.. berkata...

eddie dewanaga
* klu za mmg tak biasa, klu en. eddie tak tau la sy :)

besi berkata...

tak dapt nak tgk apa yg kenanya..?
pc kat opis nie tak dpt nak tgk video.........

eiza in the house.. berkata...

besi
* alah besi, klu email leh tgk tak?

A a D i I ? berkata...

btol laa..ape lak nk tpu..ramai sgt smpai aku lupa.. =)

T.u.Y.a berkata...

mulai hari ni sumpah aku x nak dah melanding2 atas tilam katil yang di display...naya je kalau au kena macam tu..

eiza in the house.. berkata...

Aadil
* aku dh tmpal dah pkai gam gajah..
sure melekat terus..tq..hehe

Tuya
* berigt sebelum termalu sendiri..:)

apei berkata...

giler arhh...

eiza in the house.. berkata...

apei
* bebaik bwk orked g beli katil n tilam tu..biar ko jerk yg test dulu jgn suh orked tau..hehe

fiezabaiduri berkata...

hehe..
lawak.

a.k.u.p.e.n.t.o.i berkata...

hahahha...len kali aku kena cucuk ngan kunci keta dulu...baru leh try..

naz ilyn berkata...

salam...
muekakaka... ni cite nak pekenakan orang ni...

Tinie berkata...

wakakakaka
melampau betol org yang display tilam tu..

eiza in the house.. berkata...

fiezabaiduri
* :)

akupentoi
* cucuk jgn tak cucuk..ko kene cucuk yg tgh2 jgn kat tepi..hehehe

naz_ilyn
* tak tahan tgk org just nak landing jerk kot..belinya tak..

Tinie
* hai kak, terima kaseh lalu dsini..gaknya selalu sgt org landing kat display dia ..
tu yg wat cmtu tu, jadilah fun and funny..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails