invention




bestnya kalu semua kereta buatan malaysia ada tayar ke-5..hehe
senang mau parking..

Ulasan

dkama berkata…
mmg tayar 5 tapi 1 tuh spare jer
eiza in the house.. berkata…
dkama
** betul tu..tp nie tayar yg leh ada function mcm dlm video tu lah..geget kang baru tau..huhu
fiezabaiduri berkata…
hahahaha..nak parking mcm tu la yang bai paling elak.kecuali kalau ada ruang yang sangat panjang/luas.
susah seyhh nak parking.

giler ah idea mcm tu.tp mcm logik jer..hehe..
dkama berkata…
yer yer senang nak parking n senang nak drift.... jangan ar geget...
eiza in the house.. berkata…
feizabaiduri
** mmg pun bai, tp nak wat cmner..
klu rapat mcm tu mmg eiza pun tak berani..just letak senget jerkla..
encikbmwhitam dia berani tak bai?..hehe
eiza in the house.. berkata…
dkama
** huhu..nasib ngaku tau..klu tak taring dah ready nak geget..huhu

Catatan popular daripada blog ini

perut ku oh mataku..