entah ape2..

Semalam masa kojah dok merapu dan blur2 tu ada satu sms masuk kat hp..
kwn kojah msg dia tanya nape dia msg semlm tak jawap..
apalagi dgn gigihnya kojah menjawaplah..

kojah: Nape, kredit x abis la..

(masa menulis sms tu kojah tak beberapa fokus sgt ..yakin betul kojah kunci sms tu, tu yg jd mcm tu..then, kwn kojah pun menjawap balik..).

kawan: Org kredit abis x bls msg, ni dia tebalik..krdt x abis tp x bls msg jugak..

mlm tadi bila teringat sms tu.. check balik ape yg kojah ckp smpai kwn kojah ckp cmtu.. rupanya...wa3...nampak sgt kojah dah masuk alam merapu bagai..terguling kojah gelak mlm tadi tak igt donia..adeyyy..

Ulasan

sis_nita berkata…
hahaha!
hmmm.. ntah apa laa yg kojah dok pk masa balas mesej tu..
eiza in the house.. berkata…
sis_nita
* tulah kojah tu..nape ntah dia..
d a y a berkata…
kojah...kojah...

pk masalah dunio ko...
zedmagel berkata…
Salam Eiza,

Takut si Kojah tu dah mamai tak, teringat saya satu dialog dalam filem Anak Bapak.

" APA AWAK FIKIR PAKAI MASJID TAK BOLEH PERGI COAT"

Berdekah le saya masa tu...he..he.. Macam SMS Kojah le tu...
KUNTONG berkata…
eiza : mungkin banner baru "tangan " di blog eiza ada kaitan dgn tumpuan eiza masa tu...hey.....copat-copat le "makan nasi minyak" oi.....oi...
dina berkata…
berangan banyak le tuh!
apei berkata…
tukar pakai postpaid.
besi berkata…
status kualiti udara dlam keadaan baik....
anaklaut berkata…
salam...eiza,

tq sudi singgah di anaklaut..segala ulasan sangat dihargai..:))
eiza in the house.. berkata…
daya
* a'aa dunia kojah dah terbelit nie..huhu

zedmagel
* hehe...kojah tak tiru tau..itu anak bapak yg tiru kojah..:)

Kuntong
* pakcik nak masakkan eiza nasi minyak eh..leh la singgah nanti ..hehe

Dina
* hehe..nak jadi penulis cm akak dina le..


apei
hehe..bulan2 tak larat le..

matakucing
* tak ada ape2 ..he5

besi
* tp batok tak baik2 nie besi..

anaklaut
* salam..
sesama..komen anda disini pun amat la dihargai..terima kaseh

- hope cepat sembuh yerk..:)
mamai berkata…
kau juga mamai yer ahaks...
gua stomek berkata…
tu la ko kojah...kojah tu mende?
chimera berkata…
hahah... kadang2 tu masa sewel2 sms untuk awek pun boleh send kat emak... heheheh...

tapi, kojah tu sape...
anaklaut berkata…
eiza in the house,

demam biasa saja..boleh bertahan lagi- tu yg tak nak masuk wad

tq sudi singgah anaklaut
dkama berkata…
hahahaha kekurangan oksigen dalam otak buat za jiwa kacau... 5.45 pagi keadaan di genting selamat dan terkawal... hehehe PEACE...
eiza in the house.. berkata…
mamai
* ahaks...

gua stomek
* hehe..

- ceritanya pjg, so aku pendekkan jerk la yerk..kojah tu a.k.a aku,
aku a.k.a kojah..:)

chimera
* nasib tak ada bahasa jambu ekk..

sayalah kojah tu :)

anaklaut
* bykkan rehat ok..

- terima kaseh komen disini..

dkama
* pntauan yg bagus..mesti sejuk jerk angin kat atas sna..aku jelous weiii..huhu

Catatan popular daripada blog ini

perut ku oh mataku..