Remang senja..




Jajarkan ke Tengah
ku titipkan buat seseorang..
biarla aku di sini..

doaku..
moga kau bahagia di sana..

salam kejauhan..
kojah in the blues..



Ulasan

dina berkata…
kau ni dah jadi caluk blues memanjang... hahahaha
eiza in the house.. berkata…
dina
* ape nak buat...tgh blues aku dtg nie dina ...kat popular, ada jual tak buku kau...nape aku cr tak jumpa?
tajuk arissya kan??..
dkama berkata…
Blues Rock n Roll lu punya suka buat kojah.. PEACE..
caluk@cencaluk berkata…
nie apsal lak sebut nama aku hu hu -->

kau pun nak jadi penanti yg tak bertepi ke ha ha
eiza in the house.. berkata…
dkama
* he3..ape2 lah dkama..
janji aku bahagia..

caluk@cencaluk
* uit..bukan aku seru nama ko..itu dina yg panggil..

gaknya kot caluk..jom arr ko teman aku..hehe
dina berkata…
buku aku jual kat MPH, popular kat amcorp mall ada kot, kat PJ oldtown ni takde... cer kau tengok kat kedai mamak... mana tau kot ada...

aku seru nama caluk utk temankan kau za... ehehhehe
eiza in the house.. berkata…
Dina
* ptt ler tak ada..
kat bp ada Popular jerk la..



alamak ko suh dia teman aku..nanti org kesygn dia marah..huhu
Tgh layan blues yek??

heheh
TQ sbb sudi g jengok blog akak...
eiza in the house.. berkata…
jaja/bini the rock

* a'aa..blues sesat..hehe

thanks sbb sudi follow kitanya blog yg tak seberapa nie :)..
KUNTONG berkata…
eiza: mcm nmpk u ptg smalam, kat shell peserai,dah jauh baru prasan. itu x apalah. Nampaknya u mcm frust aja. kuatkan semangat... kalau j.d.h tak kemana.
eiza in the house.. berkata…
pakcik kuntong
sy ada singgah shell ker semlm?..
mcm tak ada..
tp mmg tgh frust semlm..
alamak pakcik dah skodeng eiza nie..
pasnie kene pakai selubung la eiza n milah (kete den tu ) he3..
mamai berkata…
cantik view sunset tu kat mana yer...
blues haru biru hidup aku
eiza in the house.. berkata…
mamai
* dekat pntai minyak beku...

wah2..nie minggu blues ape..=)
zedmagel berkata…
Salam Kojah,

Salam Di kejauhan buat saya ke? Sama-sama berkirim salam jika jauh. Itu tanda satu ingatan jua.

Wassalam.
caluk@cencaluk berkata…
eiza kau nak teman aku lompat kat empangan tak ha ha --> dina kau jgn gelak ha ha

Catatan popular daripada blog ini

perut ku oh mataku..