13 Julai 2009

3 hari lagi..

3 hari lagi aku akan menghadapi sesuatu yg sudah lama aku tidak lakukan dan alami..
mudah2n aku dpt menghadapinya nanti dgn hati yg lapang dan di lancarkan lidah ku utk berkata2..

moga tiada keoveran lagi seperti waktu dulu..
dan moga segala ape yg aku hapal masuk terus kedalam minda ku ini...
amin..




**kawan2 doakan aku yer**

16 ulasan:

KUNTONG berkata...

mudah2an eiza tabah menghadapi saat itu. PC doakan yang terbaik untuk eiza.....(apa dia tu.....?)

caluk@cencaluk berkata...

insyaallah boleh punya lah --> amik exam ke he he

eiza in the house.. berkata...

Kuntong
terima kasih pakcik..
hope berkat hari jumaat hr tu dptla eiza melakukannya dgn baik..
nervous nie pakcik..

erkk..nak bg tau ker..malu la pakcik
=)

caluk@cencaluk
ermm..dah nak dekat dah tu..
up skit lagi...=)

matakucing berkata...

ko berucap ker eiza..ker berpidato..ker interview..ker good luck eh

mamai berkata...

semoga dilapangkan dan dipermudahkan segala urusan

UnGu VioLet berkata...

slm kenal.. slm ziarah dr teratak ungu violet.. ade mase, singgahla ke rumah mar yer.. anyway, really nice site!! congratss..

khairul onggon berkata...

semoga berjaya.. tlg doakan utk saya jugak :)

wa stomek berkata...

apa yg lu nak hadapi...mengucap dulu...penting tu..

eddie dewanaga berkata...

eiza ada interview kerja ke..??
all the best, eiza....

dina berkata...

aku doakan kau dari jauh ni...

~ eila'z ~ berkata...

Nak exam ker ... nak gi interview....pe2 pon wat yg ter baik yer adik...

nak tanya...eiza dok BP kan...kat area mane yerk..akak slalu la jugak turun BP ... main bowling kat Summit ngan bdak2 BP...

dkama berkata...

amin... aku fly kiss doa kat ko... PEACE...

mummysyafie berkata...

gud luck eiza..

zedmagel berkata...

Salam Eiza,

Mudah2an awak berjaya. Nak interview atau nak periksa lesen menunggan atau memandu..

Kali ni jika berhati-hati dan banyak berdoa awak akan lulus.

eiza in the house.. berkata...

salam semua kengkawan..
Terima kasih atas doa kalian semua..
eiza mmg dah lama tak menghadapai situasi mcm nie..

sebenarnya eiza ada interview pembantu tadbir N17 kat nusajaya jumaat nie..darah gemuruh dah nie..sbb dah lama tak g interview

zedmagel berkata...

Salam Eiza,

Saya doakan awak akan berjaya kali ni. Mengapa tidak ? sedangkan usaha telah anda lakukan dengan sebaik-baiknya.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails