24 Julai 2009

tag dari anak laut..



tag dari anak laut..
eiza cuba jwp sebaik mungkin ye..=)


1. Bekas kekasih saya adalah :
=> hanya seorang pekerja kilang..tp lepas putus, dia dpt tawaran keje kerajaan di salah satu negeri di utara tanah air.


2. Saya sedang mendengar :
=> mendengar deringan telepon..sbb sy tgh keje...jap2 lagi mesti ada org call.. cari staff kat dlm tu..huhu


3. Mungkin saya patut :
=> mungkin sy perlu rombak balik kehidupan sy yg tak beberapa ceria sejak 2 menjak nie.


4. Saya suka :
=> merembat kat jalan setiap weekend..hehe..selain tu suka buat anak2 rempitan dan kengkawan gelak besar dgn kerenah sy.


5. Sahabat-sahabat baik saya :
=> puan tuya n family, ahli2 blogger yg sudi menjenguk teratak buruk nie..dan ahli rempitan.


6. Saya tak faham :
=> sy tak paham kenapa org suka ckp suara sy mcm budak abis sekolah..huhu..(bukan nak riak)


7. Saya kehilangan :
=> sy kehilangan anak sedara comel yg sakit akibat cancer..al-fatihah


8. Ramai yang kata :
=> ramai kata umo sy muda lagi..padahal dah tua pun..huhu (jgn cye)


9. Cinta itu adalah :
=> cinta yg bersulamkan kasih syg abadi dan sefahaman antara dua jiwa akan membawa bahagia hingga hujung nyawa.


10. Di suatu tempat, seseorang sedang :
=> adakah dia berada disana...menanti sy?..


11. Saya akan cuba :
=> menjadi telinga kepada sahabat sy bila dia memerlukan sy utk mendengar..


12. Ayat SELAMANYA membawa maksud :
=> selamanya percaya, bahawa cinta akan dtg dgn sendiri tanpa di paksa2...


13. Telefon bimbit saya :
=> hp cap abg sony aje..dah buruk pun..sy nak gadai..ada yg nak beli?.. =)


14. Bila saya terjaga dari tidur :
=> bersyukur, rupanya masih ada hr ini utk sy bernyawa...


15. Saya paling meluat bila :
=> bila org tak paham bahasa...(bukan PSMI tau ...)


16. Pesta/Parti adalah :
=> tak pernah pergi pun..selalu g majlis kenduri kawin jerk...


17. Haiwan yang paling comel yang pernah saya temui ialah :
=> kura-kura..mcm n3 sy yg bertajuk budak hijau tu =)


18. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
=> masa dekat kolej...klu stdy smart dulu tentu sekarang dah jadi "seseorang"


19. Hari ini :
=> hari blues lagi kot...letih buat koje tak abis2..


20. Malam ini saya akan :
=> mlm nie nak smbung penghayatan dlm drama nur kasih kat tb3 tu..dah byk miss tu..


21. Esok saya akan :
=> esok g kerja di tpt ayah..mengwhelly dijalanan...uhuk..doakan sy selamat yerk.


22. Saya betul-betul inginkan :
=> bahagia di dunia dan di akhirat..insyallah..( sy pinjam ayat anak laut yer..=))



23. Ketika saya lihat wajah saya di hadapan cermin pagi ini :
=> agak tidak bermaya dan lesu..kerana tak cukup rehat..(sesiapa ada petua nak nmpak muka fresh, tolong bg tau yer..tq)


24. Pusat Membeli belah atau arked permainan :
=> pusat membeli belah - jarang pergi klu tak betul2 memerlukan
=> arked permainan - dah lama tak masuk..lalu aje adalah..


25. Makanan barat atau Jepun :
=> barat - ayam lenyek (chikcen Chop)..betul ke dari barat..huhu
=> Jepun - lum test lagi...agak2 sedap tak?


26. Bilik yang terang atau gelap :
=> bilik biar la dgn suasana yg membuatkan sy terlelap dgn cepat =)


27. Makanan Segera adalah :
=> makan juga..bila agak2 kaya leh la g makan sna..tp tak leh selalu..kopak makcik..huhu


28. Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang :
=> take care, hati-hati, drive lelok,..tata..


29. Siapa yang anda mahu TAG:
=> jika berani T0L0Ng la jawap..=)


Sekian...
homework sy dah siap cikgu anak laut..
leh dpt markah penuh tak?..hehe

10 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

huhuhuhu....

Byknye soalan.......

eiza in the house.. berkata...

jaja/bini the rock
* cikgu bagi homework tu =)..

eddie dewanaga berkata...

dah lama tag ni, ramai yg dah bikin termasuk gua...

eiza suka buat org gelak ye... ni mesti kelakar kan??

eiza in the house.. berkata...

eddie dewanaga
* leh la, skit2 bro eddy..nak join de club ke?..meh2

Hidemichi berkata...

yg no.23 tu aku rasa air semayang boleh kot?

eiza in the house.. berkata...

Hidemichi
* ooo..dah buat jugak la..tak per, asal ada peluang nanti...
ambik air sembahyang selalu lah....tq :)

anaklaut berkata...

salam...

terima kasih menjawab tag saya..:)

p/s: alfatihah buat anak buah anda..

eiza in the house.. berkata...

anaklaut
* sesama cikgu..amacam?..leh dpt markah penuh tak?..he3

zedmagel berkata...

Salam Eiza,

Tak mampu menjawab satu-satu :

Saya jawab secara lumsum jek.Apa-apa pun awak buat dan inginkan, asalkan membahagiakan awak bagi saya itu dah cukup.

Jodoh anda akan datang senidri tak perlu tergesa-gesa untuk dimiliki. Pilihlah lelaki yang betu-betul sesuai dengan jiwa dan perasaan anda, biarpun sudah tua atau tak handsome. Tetapi satu kepala.

Suara awak macam budak baru lepas sekolah, ini satu anugerah. Alahai alangkan menariknya jika saya mendengar suara anda disini.

Soalan lain, saya tak ingat laa...

eiza in the house.. berkata...

zedmagel
** thanks bro..adakalanya bro nie agak kelakar jugakkan..he3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails