bz la..



cuba teka buah ape kah ini...korang mmg pndailah klu btul..he3


hai kengkawan..pepagi lagi aku dah bz..
la nie tak siap lagi satu akaun yg aku dok taip dari pagi td..
letih tul nak siapkan, sbb byk sgt angka kat dlm tu..
pastu sibuk ngan angkat call lah..
kwn dtg cr nak jejak kasihlah..
(thanks tu adik lina hotlink coz tunjukkan opis akak dekat kwn akak tu =))..
last2 tak siap2 lagi..
owh terlupa nak habaq..kat atas tu buah yg aku dpt pagi tadi..
jeng3..ada satu uncle tu mmg tokey buah..
pepagi dia dtg bwk buah nak kasi bebudak yg buat akaun dia kat opis atas..
memandangkan aku selalu bukakan pintu utk dia..
dia baik hati la mmberikan seketul buah itu kepada ku..
nyam2..nampak sedap kan..
nie makan ngan serbuk asam nie, mau mak mentua lalu tak perasan nie..=)


nie pulak next akaun yg bakal diporak perandakan dik aku nanti..
bulan nie mmg bz gilos..hope cuti aku nanti bos approvekan la..amin
(tp belum apply pun lagi ..hu3)



Ulasan

mamai berkata…
buah jambu betul tak....huh aku terrer mesti betulnya
Ivy Metaga berkata…
sy ikut jawapan mamai, terer tak sy eiza hahahha
eddie dewanaga berkata…
buah jambu ni taruk serbuk asam kecut... syurga!!
zedmagel berkata…
Salam Eiza,

Jambu batu besar..betul tak. Mana hadiahnya.

Catatan popular daripada blog ini

perut ku oh mataku..