macam2 ragam..



a. pic yg diambil semasa tergesa2 nak g kerja sbb dah terlambat..huhu..
igtkan nape la bas tu duk melintang cm tu kat tgh jalan..
wupa2nya..tayar belah depan dia, yg kat area bwk pemandu tu dah terlonggar..cmner ekk nak ckp, bg senang faham..senang citer dah macam nak tanggal dari bas..sbb bas tu aku rase, dia nak wheely kat trafic light tu kot..hehe.



b. kepada sesapa yg inginkan kelainan tandas dirumah anda..
dikedai ini, ada menyediakan citerasa terkini tandas2 yg beraneka warna dan corak..cuma kat citu lum dijual lagi tandas yg bertakhtakan belian dan emas permata ok..


c. hari ahad cm biasa la koje kojah duk merembat..
ambik bebudak n jadi cikgu sekolah dewasa tahap 5...
so masa baru2 smpai, nak adjust dak2 buat parking.... ada satu minah nie..punya la cun..dia blajo bwk moto hally davidson tu (betul ke kojah eja..bantai la..)..memula oklah ..dia dok tawaf...
kojah rase 20 kali kat depan kita org... smpai naik pening kojah tgk muka dia,
lalu kat depan kojah nie...smpai ada bebudak blajo sound..
"udah la tu, mabuk aku tgk budak nie tau.."..huhu..geli hati kojah dgr...
pastu bila cikgi dia dh mai..dia mula la tunjuk skill kat pusingan 8, kat emergncy break..tp yg teruknya..masa moto dah jem kat tgh2 jalan...dia buat muka tak bersalah jerk duk kat tgh2 jalan..bukan sekali tau moto besaq dia tu buat hal..smpai bebudak baru yg kojah ajar nie, tak reti nak break tau..hampir nak langgar dia..iskh..geram jek rase...menghalang lalu lintas..yg kojah dgr dia nie anak sedara kepada ketua JPJ Batu Pahat...oooo ptt le..ape2pun berhemah la pd pemandu lain yer cik adik..

Ulasan

KUNTONG berkata…
eiza : kita pun nmpak gak bas ni pgi tdi masa nak gi thrapy. ingatkan xcden ke..kita pun terus aja le...

oh.. eiza keje kat driving school ya.. saya nak lesen lori 20 tayar. boleh tak.
dina berkata…
za, ko keje imkeda ke wei? aku penah ke jumpa kau? hahaha...
Ivy Metaga berkata…
hurmmm..ada juga org cam tu...huhu
mamai berkata…
nie saper la yang dok buat inspection bas yer..
Hidemichi berkata…
takpe...minah cun punyer pasal!hahahaha
Lili Puteh berkata…
sempat lagi kamu amek gambo.
dahsyat la..
a.k.u.p.e.n.t.o.i berkata…
wah..byk koleksi...
meo188 berkata…
huhuhu...
eddie dewanaga berkata…
macam2 hal terjadi...
zedmagel berkata…
Salam eizaku,

Bagus nasihatkan kekawan, tetapi jangan lupa diri sendiri juga.

Catatan popular daripada blog ini

perut ku oh mataku..