31 Julai 2009

mari bersundae monday...=)




nyum3...
terbuka selera nak makan aiskrim..
semlm..
ntah ape mimpi klik aku...
nak belanja makan ini benda..
mmg sedap..sbb dh lama tak pekene..
apepun..thanks kat kwn aku tu sbb belanja aiskrim nie..
lain kali belanja lagi best tau..he3
tocay =)
Jajarkan ke Tengah

20 ulasan:

T.u.Y.a berkata...

sedap!!!
tapi aku tengah diett..
syoohhhhh eskrem yang sedap..
kena kuarantin dr makan makanan yg sangat2 sedap..
ishhhhh!!!

Ivy Metaga berkata...

nyumsss..

tapi buat masa skrg sy tak tergoda sb bendera jepun tgh naik nih, jadi kena kuarantin selama beberapa hari ekekekeke

eiza in the house.. berkata...

tuya n ivy metaga
** ala...napa korang nak diet bagai nie...meh la join..sodap tau...

DeSYiQue berkata...

nak gaaaakkkkk

eiza in the house.. berkata...

Desyique
meh2 dtg bp =)

J@J@ / Bini The Rock berkata...

ahahha....

tghari terik mkn sekim tu mmg ...syorgaaaaaa!!!!

eiza in the house.. berkata...

jaja/bini the rock..
** makan cendul kat gerai batu puteh pun sodap =)

el berkata...

kalo lm x pekena eskem ni
sekallil kena mak oiiii mmg best
nak nak big size..kahhhhhh
lantaklah gemuk pun janji puas

mamai berkata...

aku suka aiskrim belanja la

dkama berkata...

makan banyak2 sikit... haha nanti selesema leh doktor kuarantin ko... Pheeeweeet... nak sikit... PEACE...

anaklaut berkata...

salam..

ala...sedapnya makan ni....:)

tq singgah memberi ulasan di anaklaut..:)

p/s: TQ so much..

JMR berkata...

nice...
terliur ak pg2 gini...:-p

arnamee berkata...

glup!

nak jugakk..;p
simpan kan utk ramadhan ea?.
lalala..

KUNTONG berkata...

Eiza : Lepas pekena aiskrim tu, hang pi lah kat umah Pak Imam Madon pekena nasi baryani dengan beryani kambing...baru rasa best. (pada 01.08.2009 jemputan)

meo188 berkata...

panasnye mlm nie...

nk aiskrim jg... huhuhuhu :p

caluk@cencaluk berkata...

bila kau nak belanja aku sundae lak he he

mummysyafie berkata...

tak leh makan eskrem dulu la. nak pantang makan makanan sejuk jap

anaklaut berkata...

salam.

tq eiza, singgah anaklaut.

ciK LyndaWawa igUana berkata...

nampak macam sedap?
betul ke aiskrim ni sedap??

eiza in the house.. berkata...

el
** betul la el..klu free lagi la bertambah double, triple kesedapannya..ha3 berdekah..

mamai
** hehe...kat mana eh makan ada free aiskrim..jom kita g sama =)

dkama
** ko nie suka tau sakat aku..

anaklaut
** mmg pun..try la sekali, pasti nak lagi =)

JMR
** tergoda kerana aikskrim...buat ala2..lagu zaman P.Ramle k...hehe

arnamee
** ko nak baper stok.. nanti akak suh kedai runcit tu simpan kan..=)

Pakcik Kuntong
** owh pakcik tak sempat la...tp mak abah dah wakilkan..anak dia yg pompuan kan yg kawin tu..bwh sy tu dah kawinkan..sy..doa2kan la yerk..amin =)

meo188
ko beli la bebyk stok aiskrim dlm freeze...nanti bila2 nak makan dah ada..aku pun nak tumpang 2 kaki..leh ekk..=)

caluk@cencaluk
** bukan ke cuma makan masakan aku..hehe

nantilah ko inform aku klu turun bp..aku banje orait..=P

mummyshafie
** nape kak berpantang2 nie...nak kempiskan perut ekk..=)

anaklaut
** sesama =)..terima kaseh meyinggah kesini..

cik lyndawawa Iguana
** klu ko rase ko ada kencing manis..ko jgn ambik yg perisa strawberi..ambik yg coklat..ok skit rase dia..tp apepun tetap..nyum2..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails