19 Mac 2009

Adakah...


Mengapa sering disalah tafsir pejabatku sbg pejabat kurier, atau travel agency atau tpt org tgk saham?.. adakah ciri2 di atas pada ruang depan opis ku ini?..dalam minggu nie sahaja sudah beberapa kali..insan2 yg aku tak kenali berkunjung ke sini..dan tersalah opis katanya bila bertanya "adakah disini tpt bla..bla..bla..?"..sabar jerk la..

17 ulasan:

besi berkata...

mereka hanya manusia biasa, bisa melakukan kesilapan

eiza in the house.. berkata...

besi
* begitula manusia mmg sering tersilap..

sis_nita berkata...

kekadang depa ni sajerr nak kaco pon yerr tu... salam pekenalan yerr..

shi3la berkata...

a'ah derang nak berkenalan ngan eiza tuh..sajer jerk wat2 silap opis..huhuu

ceria2 selalu eiza...

azmi yusof berkata...

adakah ianya klinik?..

ai berkata...

tepek la signboard nama company..

Mak Su berkata...

hik hik, saba jer lah, kena buat facelift kot or kena panggil eric leong untuk redecorate ofis.

:p

eddie dewanaga berkata...

eiza keja opis apa ni...?

yup, mcm ofis courier service, atau mcm area gua, kedai repair pc...

a.b geldofg berkata...

tkpa jwb je...dpt phla tau

eiza in the house.. berkata...

sis_nita
* salam perkenalan juga..terima kaseh sudi menjenguk kemari..:)

tak adanya nak ngurat pun..sbb dia org tu mmg slh tpt sbnrnya..

shi3la
* ihihik...masalah nya che ye nun alif..tua2 lak tu..mmg rabun kot...tak pkai kanta..

azmi yusof
* ada serupa kah?

kak ai
* ada kak ai, depan pintu klu teru s tengok kedalam sure2 akan nampak nama company dulu..

depa semua rabun kot..ker xcited
..huhu

eddie dewanaga
* keje kira untung rugi org jerk..
yer ker..lain kali, suh bos letak nama company kat cermin pintu tu lah..

a.b geldofg
* a'aah.. mmg selalu bukakan pintu dan menjawap soalan tu..pastu pergi dengan tersengeh2..

eiza in the house.. berkata...

Mak su
* boleh juga mak su kan panggil dia..kasi lagi ceria ini opis..hehehe

Lina berkata...

salam....
hahahahahah....
mesti kes smlm ni.....
ada terselit pic kdai aku pulak kt ctu..he3....promot...

eiza in the house.. berkata...

LIna
* semlm, kelmarin erkk...ape lagi ekk..cmtulah..hehehe

F A R Y N berkata...

kalau aku,ini klinik kah?
hahahaa

eiza in the house.. berkata...

Faryn
* mcm ada iraslahkan..hehehe

Hidemichimomotani berkata...

Mmg agak KLINIKal!

(pengesahan perkataan: unbra)

apakah?

eiza in the house.. berkata...

Hedimichi...
* yer ker..ntah le..

tak paham langsung dgn keadaan mengelirukan ini..

adakah?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails