20 Mac 2009

anda di saman?..

Check Your Malaysia SAMAN
Click Here SINI
1) klik pada butang SINI di atas
2) masukkan kad pengenalan anda
3) periksa jumlah sama yang telah dikenakan
4) klik OK, untuk memeriksa SEBAB anda DISAMAN!!!!!

12 ulasan:

alif-mikail berkata...

banyak kali koi kena yang macam ni..
macamana boleh tertipu lagi?

aduhai! innocent la koi ni ..hahaha

eiza in the house.. berkata...

alif-mikail
* yer ker?..hehehe..dah jadi tipah tertipu yer..tak dpt den nak nolong dah..:)

sis_nita berkata...

dgn inesennyerrr akak mengklik dik oiii.. rupenyerrrr.. huhu! gegurau pepagi ni kanss.. segar skit mata akak..

eddie dewanaga berkata...

org2 kita byk kena saman kerana ramai yg tak mkn saman...!!!

besi berkata...

ada apa ngan saman eiza...ehheeheh

eiza in the house.. berkata...

sis_nita
* akak tak marah kanzz...gurau2 senda dipagi jumaat :)

eddie dewanaga
* betol3..selalunya begitu

besi
* besi penah kene saman tak?..hehehe

noey.rania berkata...

adus tipah tertipu ekkkk
kn main g nak cek saman ada ke tak sbb ari tu langar lampu merah wakakaka....

eiza in the house.. berkata...

noey.rania
* gara2 dah salah la nie eh..hehehe

ielamorry berkata...

hai. tolong VOTE poll for thesis research kat blog saya ;) http://ielamorientes.blogspot.com/ thanks. ajak kwn2 skali k. ;) poll akan ditutup pd hari ahad. ;)

ielamorry berkata...

hai.

tolong VOTE poll for thesis research kat blog saya ;)

http://ielamorientes.blogspot.com/

thanks.

ajak kwn2 skali k. ;)

poll akan ditutup pd hari ahad. ;)

ajnie's berkata...

uwaa igt betui2 punye saman terkezut ngk saman ada 3...rasanya kita bwk mtr n kete ngan sopan santun dijalanraya....rupa2nya waa kena beb....

eiza in the house.. berkata...

ajnie's
* cian dia..tp tak per...semua tu byr dlm rupiah jerk..ok tak? :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails