believe it or not..











notahati: ooo rupanya..wajah2 yg ada kat duit tu muka org2 kat msia nie...ciss..
aku pun nak tgk la wajah aku leh adjust kat duit ker tak..

Ulasan

IT'S Me N.a.N.a berkata…
hihiee...td pagi baru jer sayer dpt e-mail nie...paper ntah kan?tp, diorang mmg otak boleh pakai..hahaa..
eiza in the house.. berkata…
it's Me Nana
yerlakan..creative sgt..smpai leh cr muka yg match ngan pic dlm duit tu..
besi berkata…
heheheh....macam2 eiza nie
eiza in the house.. berkata…
besi
- mcm kehidaupan kita gak besi..mcm2 kita alami dan lihat..betul tak?
aWekCLunK berkata…
kreatif gile. mimpi apa mlm td? ni namanya takdo kojo cari kojo. ish2..
cj7 berkata…
mana dapat ni.hahah
TuYa : berkata…
macam2 deorg ni kan..ade je idea nak wat..
encikbmwhitam berkata…
peh... biau betul...
blehbikin duit sendiri la macam tu...
huhuhu...
Zaidon berkata…
salam.. moga Eiza sihat2 selalu saya doakan, insyaALLAH nanti ada kelapangan saya jawab ya tag dari Eiza. skrang agak busy kat tempat kerja.. jumpa lagi, moga Eiza sejahtera selalu : )
Izyan Nadirah berkata…
hahah. kelaka. tryla muke u plak.
noey.rania berkata…
kretif tul lerr dolar brunei xda ke hehehehehe
prebetsabu berkata…
ngeh3.. sgt kreatif.. leh tiru ni aksi ni..!!!
matakucing berkata…
ermmm mencuit hati la entry ko ni
eiza in the house.. berkata…
awekclunk
* mimpi makcik kayo!!

cj7
* korek2 dlm email..:)

tuya
* tulah penat aku adjust muka aku..tak interframe gak..aduh..

encikbmwhitam
* mcmtula gamaknya, jom kita bukak kilang duit...kayo2!!

Zaidon
* alhamdulilah eiza baru baik sakit nie..yer la..dah siap mai habaq k tq..:)

Izyan Nadirah
* nama mcm anak sedara sy la..dah try la tp tak match..semua gambo pakcik jerk..huhu

noey.rania
* gaknya dia org tak smpat g brunei lagi kot noey..hehehe

prebetsabu
* tula jom la..kita letak pic kita ngan fmly kita sekali baru sesak kat duit tu..hehehe

matakucing
hehe..ape nak buat..suka hiburkan semua org :)
kelapadanorkid berkata…
haha lawak tul :p
eiza in the house.. berkata…
kelapadanorkid
* mana tag sy?..dah jwp lum?..jgn buat2 lupa tau :)

Catatan popular daripada blog ini

perut ku oh mataku..