ape citer cutiku?

Jumaat (1.5.2009)

Jumpa tuya a.k.a mak tiri aku..semua nie mmg tak dirancang pun..bukan main gedik bila dh jumpa, mcm tak mo kasi mak tiri balik mersing jerk hr tu..nasib baik dia bwk mila kwn dia..kalu korang tak cye, korang leh tgk pic kita org kat blog mak tiri aku tu..sila klik sni..disebabkan mak tiri mengejar masanya..maka terpaksalah dgn relahati ku melepaskannya pergi..sayonara..moga suatu hari nanti kita jumpa lagi ekk..

petang tu lepas escord(betul ker aku eja) mak tiri..aku g air hitam lak jumpa kwn dekat sna..tu pun kene bwk dia jejalan, sbb dia bukan org sni..so bwk lah dia tgk laut..tp dekat jerk..g punggur..punyalah teruja kwn tu nak mandi..tp aku tak bagi..tak pasal2 kene sakit gatal2 kang..airnya tak beberapa elok sgt..tp bila dh ptg skit..rmai pulak dtg ctu main air..kwn aku tu geram jerk..last2 cepat2 ajak dia balik..hehe selamat aku.


Sabtu (2.5.2009)

pagi cm biasa merempit smpai ptg..tp hr nie tak ramai mana..cuma mlm tadi aku tak leh tido.. dekat pukul 3 pagi baru aku leh lelapkan mata..nape ekk..aku pun tak tau aper yg aku pikirkan..tetiba, teringat aku pd sorang teman..ape lah dia buat gaknyakan..bg sms kat dia pun dia tak balas..sibuk sgt ker dia ngan buah hati barunya?..nak aje aku ckp ngan dia..'antara kita ada masalah ker' atau aku dah sakitkan hati dia?..biarlah..aku siapa nak hukum hakam diakan.. harap dia dh sembuh dari demam panasnya tmpohari.

tetiba jerk pagi nie hujan lebat..mcm best jerk klu leh tido dan tak ada sapa yg ganggu kan..nak wat cmner tanggungjwp perlu digalas..so kenalah g keje..hr nie mmg hari blur sedunia..sebb semua keje aku slow motion jerk hari nie...tak suka tau..


Ahad (3.5.2009)

hari nie pun mcm semlm jugaklah..merempit..rempit tak penah berpisah dgnku..selagi hayat dikandung badan gaknya..kalu ada pakwe nie mau lari pakweku, sbb makwenya sibuk ngan koja, koja, koja..

hari nie ramai skit n still sama mcm semlm.. mlm td pun tak leh lena.. kul2 pagi baru leh lena..tp yg tak bestnya..smpai kat tpt ngajar ayah kata ...'stndby...pengarah dari putrajaya dtg'..nasib hari nie aku tak kantoi..bila aku duk pikir2 perlu ker aku ikuti kursus mengajar tu?..aku ke kene handle semua nie lepas ayah aku bersara nanti?..mampukah aku?..kesian bebudak tu tak dpt nak praktis kat litar sbb pngarah besar yg dtg..maafkan za yer ayah..nanti akhir tahun za pergi yer ayah.

begitulah kisah percutianku kali ini..sekian..




minah rempit berposing di pantai punggur

Ulasan

Hidemichi berkata…
ko ni keje despatch ke haper keje merempit jek?
eiza in the house.. berkata…
Hidemichi
** biarlah rahsia..ikut suka abg angkat la ekk nak imagine ape2 aje..:)
dkama berkata…
syoknyer dapat bercuti... lamo dah den tak cuti... ari rayo pon kojo ari pokorjo pon kojo jugak... apo leh buek dah nasib den agaknyo...
eiza in the house.. berkata…
dkama
** takper..teruskan kesabaranmu itu..semoga satu masa, hang leh coti satu malaysia lak..mana tau tuah badan nantikan..:)
dkama berkata…
ya ya ya.... sabar itu sebahagian dari sabariyah... hahaha
eiza in the house.. berkata…
dkama
** amboi..tak takut sabariah marah ker..huhu
dkama berkata…
tak per sabariyah kan penyabar... hehehe
dkama berkata…
eiza camner nak link kan blog yer... cam eiza buat dalam n3 ni klik disini terus link ngan blog cekgu tuya...
Ivy Metaga berkata…
besttt..nya merempiy muahahhahaa...
Rashid berkata…
wah siap berpayung lagi tu..

eiza, cantik warna baju tu..
eiza in the house.. berkata…
dkama
** ko pergi kat entry postkan, ko highlight perkataan yg ko nak link tu..pastu ko cari pic mcm huruf lapan senget dekat area atas tu..yg ada utk warna fontkan dekat seblah dia lah..kat ctu ko masukkan la link blog yang ko nak..ok?..faham tak?

Ivy metaga
** boley la ivy..nak ikut tak pi rempit..hehe

rashid
panaslah cikgu..erkk..terima kaseh cikgu..cantik ker cikgu warna baju tu..tp orgnya tak cantikkan..huhu
eddie dewanaga berkata…
eiza ni keja kat driving school ye...

eja escord tu... escort - mengiringi...


*tentang member eiza tu, biarlah... mungkin dia bahagia dgn kasih barunya, sabtu pagi memang ujan lebat... sejuk!!
eiza in the house.. berkata…
eddie dewanaga
** syytt!..lebey kurang la..hehe

thanks betulkan ejaan tu..nielah budak tak suka baca kamus..huhu

tulakan sabtu pagi mmg ujan..redup jerk cuaca..tp bro pergi makan anginkan..tak ajak pun..:(
Ma'am_Chelsea berkata…
Nape adik xleh tido nih?

Masih teringat2 Tomok yg menang 1 juta itu kah??? :)

Hihihihi~

Apepun, xmo rempit laju2 k!!!! Slow & steady, win d race ;)
eiza in the house.. berkata…
Ma'am_chelsea
** ntah la, ada lah yg tak kene nie..

tulah igt nak pijam duit tomok skit nak buat pelaburan..rase2 dia bg tak?..

terima kaseh ma'am..insyallah sy akan merempit ngan berhemah..hehe
dkama berkata…
Tq eiza... da paham da...
eiza in the house.. berkata…
dkama
** ok..sesama :)

Catatan popular daripada blog ini

perut ku oh mataku..