gerammmm!!


aku igt just nak info pasal rm5/- tu


abg tu lupa ker apa aku bg duit rm10 nak beli top up tu..

Semalam ptg aku top up rm10 kat stesen minyak shell kat peserai, kebetulan aku isi minyak. so tu yg beli sekali..benggang betullah..aku mintak abg tu top up aku rm10..dia leh bg kertas nie yg berharga rm5 jerk..bengkek jerk rase nie..semlm aku lupa lak nak tgk kertas tu harga dia bape..lagipun aku mmg tak biasa top up kat stesen minyak tu..tp dah terdesak n malas aku top up lah kat sni..mlm tadi dlm kul 1 pagi aku tersedar dr tido, aku pun trigt krdt aku dh abis..so aku isi lah..aku tgk kertas nie cm pelik jerk..nape dia tulis rm5..tp hati aku ckp maybe dia dh buat utk rm5 dah sekarang, oklah tu..sekali aku masukkan pin no and success korang tau baper baki aku...rm5.25/- ..eeeeeee mana lagi rm5/- aku nie..pepagi buto dh nyakitkan hati aku...aku igt dah kenal n selalu g ctu leh cyekan dia ..hampeh...lain kali malas aku nak top up kat ctu lagi..dah la aku tgh sengkek nie..siut betullah..kasi aku berangin hari jumaat nie tau..geram3..

Ulasan

orangorang berkata…
tu la...lain kali check dulu sblm jln. jgn main ambik je..hehehe
eiza in the house.. berkata…
orangorang
** tak pernah jadi cmgni..
adeyyy..ilang rm5/-byk tu..
bg yg sengekek cm aku lah..huhu
eiza in the house.. berkata…
matakucing
** cedey tau :(
SRISUFI berkata…
aduhai kamu eiza...jgn marah2 tau...nanti tak berseri pagi jumaat ni...

sayang kamu za
azmi yusof berkata…
huhuu...ciannya..
eiza in the house.. berkata…
srisufi
** angin ckit jerk sri..
don't wori be happy..
jap jerk marah za nie..
lepas tu buat lawak jek lebih..hehe

syg sri juga..:)

azmi yusof
** ape nak buat..sudah suratan bukan rezeki
Lili Puteh berkata…
kesiannya.
wt muka slumber je g minta balik.
klo x caya suh dia on cctv.
rm5 banyak woo..
leh gayut setgh jam gak..
shi3la berkata…
takper laaa dik..anggap jerk bukan rezki adik..mana tau kut2 esokk2 ader rezeki melimpahh menunggu adikk...kannnn
shi3la berkata…
opssss luper lakk nak cakap...errrrr nak akak top upp kan ker...mhuaahuahuaa..
eiza in the house.. berkata…
Lili puteh
** alamak nak bukak cc tb..dh mcm nak skodeng org pechah umah lak..

tpkan betullah rm5/-tu byk bg za lah..
thanks mai blog kita :)

shi3la
** tulah, harap ada rezeki lagi besar lepas nie..

huyeah, akak nak top up kan ker..
nak no tak? 017748...
Ivy Metaga berkata…
ooo..kesian, mungkin org tu tersilap bagi juga kot..
huhu takpe lah, tapi rm5 tu bole sms banyak tuh waaaa....
eiza in the house.. berkata…
ivy metaga
** maybe jugak la ivy..
takperlah mungkin sudah tidak ada rezeki..
A a D i I ? berkata…
moral of the story,
lenkali check dulu sblm cau. hehe~
sian ko...


errr...pakai bill je la weh
eddie dewanaga berkata…
eiza pun kena hati2 dlm hal ni, next time, tgk dulu baru kluar kedai.

takde rezeki, takpelah, anggap ia satu sedekah. jgn runsing2 kan fikiran.
Hidemichi berkata…
betul la tu dia lupa...sila prasangka baik!hihi.
mamai berkata…
pelajaran hari ini tak guna marah pasal aku pun ngah marah....angap sajer lagi RM5 tu sedekah..untung2 dapat pahala...
fiezabaiduri berkata…
lima hengget tu..
tersalah bagi kot.huhu..
gi la balik, bgtau smlm byr rm10 tp dpt rm5 jer..
mana la tau dapat..huhu..

senyummm sket.. :)
rm5 lagi tu mesti masuk poket dia. sabar la eiza. mgkn takde rezeki. saya tak pernah kena. cume pernah kena tp up kat stesen myk ni, then no top up tu dah ada org guna.
Rashid berkata…
hehe.. banyakkan sabar k.

maaf.. saya senyum baca entri ini.
a.b geldofg berkata…
ni mesti thn lepas tk bayar zakat
hehehehe
Zaidon berkata…
silap.. elok check dulu sebelum balik dari stesen minyak tu..
el berkata…
nape x tuntut jer balik or p jpa org tu...bw resit sekali...
eliza berkata…
aiya...lugi 5 ringgit suda
hehehehe
caluk@cencaluk berkata…
gi lah mintak balik he he
eiza in the house.. berkata…
Aadil
** bukan check jerk lepas nie...terus isi sekali kat situ..huhu

eddie dewanaga
** mana nak tau jadi cmnie bro..aduhh..

takperla namanya pun bukan rezeki..

Hidemichi
** tak tau la nape abg tu blur..padahal dia dh tnya tadi top up maxiskan..za angguk byk kali..

mamai
** la ko nape lak marah nie..

fiezabaiduri
** takperlah bai..sedekah jerk la

nard indie winki
** kita kene selalu alert benda2 mcm niekan..klu selalu ilang rm5..lama2 leh kopak la..huhu

Rashid
** x per la cikgu..it's ok for me :)

ab geldofg
** byrla..selalu jugak masuk duit kat tabung masjid tau..takper la, abg tu nak beli rokok tak ada duit kot..

Zaidon
** yup, silapnya disitu..sbb nak rushnya pasal la katakan..

el
** masa aku check tu, tgh pagi buta kul 1, dia dh balik umah tido dah..esok karang dtg, kata kita yg bg rm5/- tak kuasa nak gado2

eliza
** taklak ape la amoi..

caluk@cencaluk
** aku redha caluk..karang mana tau dpt double triple lak kredit..hehe
naz ilyn berkata…
salam...
sabo sabo... nanti hilang keayuan hari jumaat..
Ma'am_Chelsea berkata…
X gi balik ke shell tu?

Jmpe je alik cashier tu...

Rugi.. RM5 tu....

:)

Catatan popular daripada blog ini

perut ku oh mataku..