terkejut..




Sabtu lepas.. aku terjumpa satu akak yg sama status mcm aku..'pengajar rempit' dekat site mengajar..masa tu aku follow satu budak tgh buat parking maut..so dia terpndang wajah aku dan menegur.."hai za, lama tak nampak"..aku senyum dan aku pun jwp la.."akak baby sehat?"..sbb dia baru lahirkan anak..pastu korang tau tak dia jwp ape.."baby cakap dia nak adik.."..smbil dia ckp dgn nada slow n tutup separuh muka dia sambil tersenyum, mengadap ke aku dan bebudak rempit dlm keta tu..ape lagi..aku dan bebudak tu siap leh ternganga2 dgr jwpn spontan akak tu..last2, berdekah2 kita org gelak..nie baby nak adik ker..akak tu yg nak ehem2..adeyyy...mcm2 hal..aku lak yg termalu..

Ulasan

besi berkata…
nasib baik anak dia nak adik...buatnya anaknya nak mak baru
tak haru biru jadinya...
eiza in the house.. berkata…
besi
**ngeh3..actually, akak tu pun sebenarnya mak baru pd anak2 abg tu..hehe

besi sehat?
wkakakaka
baby nak adik???
T.u.Y.a berkata…
mama..bile amad nak dapat adik???
erk!!!soklan yg x leh aku jawab za..
mama ko ni kurang produktif nak!!!
ayah ko lak slow je..ngeh2..
eiza in the house.. berkata…
Tinie a.k.a ibu Fatin
** tula pasal..:)

Tuya
** x per jap lagi cuti sek..leh merancang keluarga...opps!!..ampun mak tiri ...hehe
zedmagel berkata…
Eiza,

Baby nak adek, biasa le tu. Takan satu je baby, akak tu mesti nak tambah lagi.

Next..akak tu akan dapat twin baby.He he...
eiza in the house.. berkata…
zedmagel
**amin..mudah2n masin mulut awak..hehe..

bukan ape bro..pd eiza masih terlalu awal sgt..sbb dia baru lepas pantang.. :)

sibuk jerk eiza niekan ..suka akak tu lah ekk..huhu
naz ilyn berkata…
salam...
hihihi... nape lak kamu yang malu ekkk...
eiza in the house.. berkata…
naz_ilyn
** maybe sbb sy tak berumah n bertangga lagi kot..hehe
matakucing berkata…
produktif tu
Zaidon berkata…
bagus la.. budak tu memahami urusan kekeluargaan.. :)
influenza berkata…
tahniah pada akak itu. hehehe
dkama berkata…
bagus tol baby tuh... paham perasaan orang puasa lama... hehehe
Ivy Metaga berkata…
hahahaha...pandai kakak tu nak cover yer hihi..
dina berkata…
ke akak tu yang nak 'adik'? hahahahaa....
KUNTONG berkata…
eiza in the house: u org BP keja di mana. ( nek ono waktu neh keno lah kito ngeteh kambek koncho blogger yo. ala bual-bual wa eh.

wangsol yo.
sis_nita berkata…
heheheh! adoiyaiii.. jawapan yang nak dikata tak bernas, bernas gak tuhh..

Catatan popular daripada blog ini

perut ku oh mataku..