12 Mei 2009

kad wedding..



cantekkan kad wedding kwn aku nie..



yg bahasa cina tu aku tak reti baca..so baca yg bi tu jerk la..



nama pengantin tertera dlm kad tu



nama aku siap diprint chantek2 kad sampul surat tu..i like it..hehe


semalam pagi aku dpt kad jemputan kawin..first time dpt kad jemputan selain dr melayu..yg bg nie pun, kwn dekat2 opis nie jugak..tp lain company..aku tgh dok pikir nie..nak bg angpau ker nak bg hadiah ekk..almaklumlah first time nak g..ape pdpt korang ekk..sbb aku tak biasa..

16 ulasan:

fiezabaiduri berkata...

rasanya ada la 10tahun lepas..
bai dan kawan² ke kenduri kawen kakak kawan kitaorg tu.
orang india. tu pon kira first time bagi kami semua.huhu..
kami sampai lewat. masuk dewan serbaguna tu. kami minum air je.huhu..

eiza in the house.. berkata...

fiezabaiduri
** nervous gak nie nak g bai, sbb ada akak lagi sorang melayu, dikata nak g tp mesti ngan za..klu tak dia tak nak g..pastu pengantin pun dah merayu2 kat akak tu suh bwk za attend dia punya wedding..tak sedap lak kan klu tak g..hari2 nampak muka dia kat opis nie..

el berkata...

aku pun dpt kad kawin dr boss aku..anak dia kawin..INDIA..hehehe...beach wedding lak tu..perghhhh...jgn tsunami plak kang

eiza in the house.. berkata...

el
** best tu beach wedding..el, ko jgn pkai seksi2 lak..karang terbang semua klu angin kencang..hehehe

anaklaut berkata...

wah...kad kwin yang cantik..merah menyala..lambang cinta yg merah menyala..tu.

eiza in the house.. berkata...

anaklaut
** ermm..tulah..hope mereka bahagia smpai akhir hayat bukan anak cucu jerk..:)

ai berkata...

Aku penah gak gi kawen cina ni. aku bagi angpow je. Kau guna balik sampul kad kawen yg dia bagi kau tu, letak la duit. Aku bagi $50 je..ngeeeee :)

eiza in the house.. berkata...

ai
** ooo..mcm tu ekk..ok2 nanti za buat..hehe..thanks kak ai:)

Mak Su berkata...

wow! eksklusif gitu

eiza in the house.. berkata...

mak su
** orgnya mampu mak su..kene simpan buat kenangan nie..hehe

eddie dewanaga berkata...

eiza boleh kasi hadiah je, diorang pun macam kita jugak, tapi biasanya angpau diorang ratus2...!

matakucing berkata...

bagi petiais

eiza in the house.. berkata...

eddie dewanaga
** tulah..angpau ribu riban tu..huhu

matakucing
** petiais??..huhu mampu nya la za nie nak beli peti ais org..

Ma'am_Chelsea berkata...

Lawa la kad kaler merah....

Aha, kasik adiah pun ok kan instead of angpau... ;)

matakucing berkata...

hehehe gua buat lawak jer eiza..menghiburkan hati yang lara

eiza in the house.. berkata...

Ma'am_chelsea
** thanks, nanti eiza fikir-fikirkan yer :)


matakucing
** nape nie..sapa yg larakan hati tu me cakap kat eiza..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails