08 Oktober 2009

panas..panas..panas...hehe

Salam kengkawan..mudahan2 hari nie hari yg ceria utk kita semua hendaknya..:)

Tadi ada citer menarik, tapi taklah sehebat citer Qabil ngan Fasha Sandha tu..hehe. Cuma tadi aku teruja sgt sbb dpt jumpa sorang lagi blogger Batu Pahat ditempat keje aku..Kebetulan tadi si "tuan badan" tu ada hal dekat2 area opis aku dan kebetulan juga dia nak jumpa blogger sebelah opis aku, sbb ada nak beli barang hp katanya..tu pun nasib baik la tuan blogger sebelah umah nie sudi bg tau, "kak cutemiut78 nak dtg sini"..ternganga mulut aku..terkejut..tapi tak lama pun..sbb benda dia cari tak ada..dia pun mintak diri lah dulu..dia dtg ngan hubby dia sgt la cutemiut jugak...hehe..jgn marah eh kak..:)




eiza ngan cutemiut78
terima kasih sudi layan borak jap..
suka lah dpt jumpa akak..
walaupun akak mcm tak kenal kita.
kita cuma silent reader blog akak je..
kak jaja harus ko jelous tgk pic nie kan ..hehe




ha..nielah org yg dicari oleh akak cutemiut78 tu..
aku nie numpang kepoh jerk tadi..hehe
budak comeil nie pun salah sorang blogger BP gak..
sesapa yg ingin mengikuti kisahnya klik sini yer..
::: Lina :::

19 ulasan:

anaklaut berkata...

salam...eiza,

wah..blog dah berubah wajah tu....comel..

salam singgah..

eiza in the house.. berkata...

anaklaut
** salam AL,

terima kasih..dh lama nak tukar..tp kali nie baru ada wawasan menukar..
hehe

terima kasih singgah sini :)

CuTeMiUt78 berkata...

wallaaa.... sgt teruja tgk.. alamak malus gitu.. sebab muka akak cam apa je.. hik..hik..hik.
akak ambil gambo2 tu.. nak tpek kat blog akak plak..blh ya dik..
nice meet u too.. mekacih jd silent reader akak..
eh.. lupa plak.. nanti beri contact no ya.. minta ngan lina. dia ada contact no akak tu..

eiza in the house.. berkata...

Cutemiut78
** ihiks..dia yg suspen2 mcm tu baru best kan..klu deal2 time nie susah nak jumpa..mcm nie ha ambik..muka masing2 cm ape jerk..tp sonok la td..:)..

silakan ambik..kredit to Lina,tq..
dia yg berusaha mengupload pic tu..

ok kak nanti za mintak ngan Lina tu yerk..

zedmagel berkata...

Salam Eiza,

Wah berani expose dalam blog eh..Tahniah..sayang cutemiut tak datang malam tu, dah jemput tapi ada hal kot, kalu tak meraihnya...

eiza in the house.. berkata...

Bro Zedmagel
** tukar angin bro..hehe..
bro bila lagi nak expose..:)

KUNTONG berkata...

mngapa tak tanya mengapa tak dtg mlm tu.

apei berkata...

wah..layout baru yer. nice...

eiza in the house.. berkata...

Pakcik Kuntong
** dah tnya..dia kata ada tahlil dekat umah sedara dia yg meninggal lepas raya hr tu..

apei
** utk nampak lagi santai bro..:)

el berkata...

mati2 igt cite psl fasha sendot tu..kahhh

J@J@ / Bini The Rock berkata...

woihhh jeles nyer aku..........

ngape korang tak sabo2 nak jumpa ni?? tunggulah hari sabtu nnt....
huhh!!

eiza in the house.. berkata...

el
**..haha..berdekah aku el..:)

jaja/bini the rock
** kebetulan kak..akak cutemiut nak jumpa jiran sebelah opis..aku tukang sibuk je..:P

a.k.u.p.e.n.t.o.i berkata...

len mcm....dh cat baru..

eiza in the house.. berkata...

aku pentoi
** baru jerk byr payment bro..
leh la duk umah sedap skit :)

arnamee berkata...

Salam..

behnyer dpt jumpe blogger len:)

eiza in the house.. berkata...

arnamee
** salam kenal..ermm..mmg best la..tak sngka leh jumpa..berjibam2 gtu..hehe

matakucing berkata...

wah..kak eiza..mesti seronok kan jumpa sahabat maya in real life..cum matakucing jer tak jumpa lagik huhuhu

madie berkata...

macam knal jerk tudung wrna peach tu..

eiza in the house.. berkata...

matakucing
** seronok juga..smpai tak terkata2..semyum jerkk..hehe

-meh dtg sni ngan cik semut..
leh lah jumpa...:P


madie
** kenal ke?..kenal di mana yer?

-salam kenal..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails