selera ke?...


Salam kengkawan..
moga hari jumaat yg mulia nie hari yg hebat
dan
bahagia buat kita semua..




Kat bawah nie ada beberapa gambar yg agak2 masuk klasifikasi 18GSM
(ganas,seram dan menakutkan) ..

so, sila jauhkan muka anda dari monitor atau lcd komputer anda ok..
klu terkejut tanggung sendiri..huhu



Pernahkah anda mencuba menjamu selera dengan memakan kek replika dibwh nie?

atau

berselerakah jika dihidangakan kek perkahwinan, kek hari jadi
atau kek utk majlis ape2 aje lah seperti ini..

kalau

rasa-rasa ini idea baru yg aku bg..
nanti leh la buat yerk..
tgk ada yg selera tak..
jom layanzzzz....















Ulasan

atie berkata…
salam...

bagi percuma pun tak nak kot....potong selera tekak aje kan....
eiza in the house.. berkata…
atie
** tulah..tp selerakan masing2..mungkin ada yg tak kisah..huhu
cekodok berkata…
ainul nk yg MummY tu saje utk my birthday...coOOl.... yg lain xsanggup..ehehehe...
bofoyengfeng berkata…
wek..khak tuih..hahaha...
tableh blah...
mamai berkata…
tak apa kalau tak daapat makan pun
CuTeMiUt78 berkata…
errrkkk.... mau tak tertelan akak dikk
azmi berkata…
taknak!!hehehehe..
F A R Y N berkata…
yg mummy tu..aku nak mkn part tangan je kot...haahaha
~Firsya~ berkata…
wekkkkkkk,bg free pon xnak,
Hidemichi berkata…
Tak selera!!!!
eddie dewanaga berkata…
ni sempena Halloween Day 31 Oktober ye... dah nama kek, buat design apa pun nampak sedap.... tapi kalau macam ni, ngeri!!!
Rashid berkata…
uiss. eeeeeee apa ni? .. tapi masih tetapi berselera.. hehe
eiza in the house.. berkata…
cekodok
** boleh aje ainul..nanti klu dh bikin potong skit bg akak ekk..tp jgn habaq la tu kek mumia..hehe

bofoyengfeng
** iskh..jgn buang kahak merata2...:P

mamai
** sokong..:)

cutemiut78
** hehe...jgn tgk rupa dia..igt kesedapan kek jerk kak..
eiza in the house.. berkata…
azmi
** tak nak tak pe..huhu

Faryn
** aku respect ko sbb sudi nak makan..hehe

Firsya
** x nak buat menu kek lain la yer :)

smiley miley
** nie eee selera ke..eee tak...hehe
eiza in the house.. berkata…
Hidemichi
** alah rupa jerk...tp rase sodap abg long angkat..hehe (saja ayat goda2)

eddie dewanaga
** a'aa lah hollowen day...mlm esok kot ada citer best kat astro...seram tu..jom bro teman..

Rashid
** alah cikgu nie..suspen jerk..rupanya dia suka..:P
dkama berkata…
hahaha gotik nya kek... kompom aku makan saesorang jer kalau depan mata... orang len mesti tak hingin... PEACE...
eiza in the house.. berkata…
dkama
** hebat ko ekk..:P

Catatan popular daripada blog ini

perut ku oh mataku..