06 Oktober 2009

sebuah nostalgia itu...



Seminggu menyambut lebaran..
byk benda baru yg aku perolehi..
ttg tulusnya kasih syg..
ttg sebuah ikatan suci..
ttg sebuah persahabatan murni..
ttg keikhlasan dan kejujuran...
ttg hati dan perasaan org lain..
walau apepun..
semua itu kenangan paling indah
utk lebaran kali nie..
aku bersyukur padamu ya Allah, ya Rahman..amin..

16 ulasan:

el berkata...

amin
semoga bahagia hgga hjg nyawa gitu ok

caluk@cencaluk berkata...

cara kau taip tu mcm syawal dah habis he he

T.u.Y.a berkata...

belajar jangan x belajar..
selagi ade nyawa..
hargai la setiap apa yang kita ada depan mata..

mamai berkata...

indahnya lebaran bila kita saling bermaafan

eiza in the house.. berkata...

el
** terima kaseh el..
aku doakn ko begitu juga..:)

caluk@cencaluk
** hmm lagi seminggu lebih jerk kan lagi caluk...ko nie sakit lagi ke..mkn la byk skit...kasi babam..hehe

tuya
** betul tu aku setuju..

mamai
** mmg indah sekali klu kita tau seninya...maafkn daku bro..huhu

J@J@ / Bini The Rock berkata...

amboiii....
tukar langsir lerr..
ni mesti dah dekat nak wat open house jgk ye Za...

Putih bersih suci murni sesuci hatimu...

eiza in the house.. berkata...

Jaja /Bini the rock
** lama dah tak tukar kak..asyik malap jerk..nie kasi ceria ini isi dunia eiza..hehe

-mlm nie jd tau :)

besi berkata...

wah blog lain la....
perubahan....nie
hari raya hari menyambut kemenangan
dalam bulan puasa

matakucing berkata...

wah...baguslah

Mak Su berkata...

maksu dpt pengalaman sedih dan sadis syawal ni, malas nak ingatkan. sangat menghilangkan mood

eiza in the house.. berkata...

besi
** ape yg lainnya?..alah cuma langsir jerk...ko nak aku ubah langsir ko tak..meh aku tolon..:)

matakucing
** ha, apelagi ...bila nak sama2 meriah blog kita bro..cepat2 ..hehe

MakSu
** ciannya mak su..sabar yerkk..mungkin ada hikmah disebalik semua tu kan...tau maksu sorang yg kuat n tabah..cyg mak su :)

e l d y berkata...

semoga akak bahagia hingga ke akhir hayat ~

zedmagel berkata...

Salam Eiza,

Malam ni g tak umah Bro Kuntong? Saya macam ta gi le, sebab segan tak berap kenal dengannya.

Wah tukar rumah baru nampak, al maklum sambut Syawal. Cadang nak tukar juga, nanti ajarkan he...kita pakai line Bro Kuntong tunjukkan..

he..he...

eiza in the house.. berkata...

eldy
** thanks atas doa tulus mu itu..akak doakan adik juga begitu..amin..

bro zedamgel
** ape nie bro come n join la..baru la cukup korum...abis eiza nie lagi la solo molo tau..huhu

eiza in the house.. berkata...

bro zedmagel
** ttg umah tu isyallah nanti kita buat sesama ekk..mesti gempaq..hehe

eddie dewanaga berkata...

eiza... blog sudah cantik..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails