07 Januari 2009

- The Kampung Boy -
hari nie dah dpt 5 kad ucapan hari laya cina dari company akaun lain..huhu..mcm2 warna ade..tapi aku tak tertarik pulak nak masukkan pic kad2 tu dlm entry aku nie..tapi aku lbh berminat pada setem salah satu kad ucapan yg dihantar..korang kenal kan katun nie..katun yg mendapat pengiktirafan dimata dunia...bangga la jugak wlpon bukan aku yg reka..hehe..
kan best klu "gila-gila" leh smpai tahap seperti katun dia atas..aku dah x igt pelukis dlm majalah "gila-gila" tu, lama banget dah tak beli, herga pun tak tau baper dah sekarang...dulu klu nak cari teka-teki cari la dlm majalah nie..mcm2 ade..cayok..cayok!!

13 ulasan:

jiwa kaco berkata...

lat banyak melukis dlm NST...
lakaran dia mempunyai masej tersendiri

Majalah Gila gila memang kesukaan atan dulu... siap buat koleksi
sayang habis di hanyutkan banjir

lepas tu tak beli lagik

eddie dewanaga berkata...

minat dgn Datuk Lat dan Kampung Boy..???

sila ke blog gua, tgk kat Naga Bertemu Naga... klik pada blog;

1. Apa Yg Kau Cari...

2. Ku Dihalaman Rindu...

2 org brader ni rockers yg minat Kampung Boy..!

eiza in the house.. berkata...

jiwa kaco - ermm.yer la dah dpt pangkat kan sekarang dia..

majalah tu selalu pinjam dengan abg sepupu yg kepala pun "gila-gila" jugak, dolu2 mana ader duit nak beli..kejenya pinjam jerk la..syg dah hanyut banjirkan..

eddie dewanaga-langkah kanan la, nak jenguk kat blog awak tu nanti, terima kaseh.:)

matakucing berkata...

fuhhh stem kampung boy. Simpan tu.. boleh jadi rare tu.
Oh saidari ni kawan encik eddie sang naga rupanya :P

eiza in the house.. berkata...

matakucing-tula, mmg dr dulu minat kumpul setem , cuma tak aktif..igt tahun nie aktif balik, insyallah..

yup, baru jadi kawan..selamat kita berkenalan :)

::SRISUFI:: berkata...

SAlam ziarah kembali...hehehe

wish awl2 lagi kan ...
salam kenal dr sri...

sri pun layan gak si majalah gila2 tu

eiza in the house.. berkata...

salam kenal utk sri jugak k..terima kaseh sbb sudi jengok2 keteratak buruk nie..:)

::SRISUFI:: berkata...

indah jer teratak nih...penuh memori eiza...

teruskan.....

sri add eiza k...kita tuka link

DrSam berkata...

salam,

wah...setem menarik tu. tak tahu dah keluar. memang suka kumpul setem-setem menarik macam tu. Tq for the info.

n a r d indie winkie berkata...

baru hari ni tau ada setem kampung boy. hehe.. cam ni leh wat collection setem plak.:p

eiza in the house.. berkata...

srisufi
-terima kaseh atas semangat itu..memula dulu hampir mau melupuskan semua ini..tp lama2 dpt kawan ..seronok dan happy dpt bertukar pendapat:)

drsam
-sama-sama, mana yg baik kita kongsi bersama :)

nardindiewinki
-seronok tau kumpul setem..lagi2 yg membawa nostalgia dan makna tersendiri..slmt mencoba:)

besi berkata...

kad raya cina pun dpt...ok la tue
malaysia la ko nie

eiza in the house.. berkata...

besi
- hehe,nak wat cm ner dah bos aku pun cina ++ ape2 ntah ..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails